reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Needi robię dokladnie to samo. Ciesze się jak glupia :) test zrobilam wlasciwie dlatego ze nie potrafię spać w nocy od kilku dni z powodu masakrycznego bólu piersi. We wtorek mam wolne w pracy wiec lece rano biegusiem na bete. Jeszcze nikomu nie pislam slowka. Jesteście pierwsze. Mam nadzieję ze podobne wiadomości będziemy czytać z każdym nadchodzącym dniem :)

Ale super :) trzymam kciuki :)
A powiedz mi czy mialas jakies objawy czy nic szczegolnego sie nie dzieje

reklama
Ewix więcej kochania mniej starania :-)

Cluue witaj :-)

Needi ej nie zgadzam się. Nikt nie znika. Która zaciazy zostaje żeby motywować resztę :-)

Tarantina witaj :-) ciesz się ciesz :-) Moja blada kreska ma dziś 10 miesiący. Ale ci dobrze. Jeszcze nie zaczęłaś z nami pisać a już dwie kreski :-) trzymam kciuki żeby to było to. Wkoncu ktoś otworzy ten worek :-) teraz to już się posypiemy :-)

Mam pytanie z serii blondynka pyta :-) kwas foliowy bierzecie takie na prawidłowy rozwój płodu? ( boże jak to brzmi)?

Ja biorę takie witaminy dla kobiet starających się i w pierwszym Trymestrze ciąży. A znalazłam w biedronce ten kwas za 5 zł 60 tabletek

Ruda1991 czekaj ale jakie jest pytanie.? Czy bierzemy kwas? Ja oczywiście. To podstawa. Ale nic poza tym bo i chyba nie trzeba. A o takich witaminach jak piszesz to nawet nie słyszałam. Muszę zobaczyc czy u mnie w biedronce jest kwas:-D. Tylko trzeba uważać bo z miesiac temu jakąś partie wycofali z użytku.

Witam nowe starczaki!!!

Tarantina trzymam kciuki &&&&&&

Ja na miesiąc muszę zrobić przerwę... Zmieniłam gina , powiedziała ze z nadżerką jest tragedia że najpierw trzeba z tym zrobić porządek i ustawić ba w ogóle okres luteiną wywołać, w czwratek wymiroziła mi w czwaretk mam kontrole. Dzis mąż do siostry zapytał się czy wie ze taka znajoma urodziła a ja świeczki w oczach...

Needi nie czy bierzecie kwas foliowy taki na prawidłowy rozwój dziecko czy właśnie takie witaminy jak ja?
Ja jak brałam w 1 Trymestrze to właśnie je i dlatego teraz też kupiłam. Tylko że te witaminy Kosztują coś ok 30 zł a ten kwas 5 zl. Przed pierwszą ciąża nie brałam nic

Kasiek jak mus to mus. Zrobisz porządek i do dzieła

Ostatnia edycja:
Ruda wiem a już by siętak chciało...

Ja tylko Kwas foliowy brałąm witaminy póżniej brałam już w III trymestrze bo żelazo strasznie słabe miałam

reklama
Do góry