reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Co do gofrownicy to też dostałam pod choinkę w 2014. Ale to moje gowienko ma wymienne te blaszki i jest gofrownica, sandwich i grill. Tylko co robię na niej gofry to surowe w środku bo ona jest dość słaba ma moc chyba tylko jakieś 700... I jedynie sandwiche robimy. :)

Ja wlasnie dostałam tez z mocą 700, ale wczesniej przetestowaliśmy ja u znajomych i wielkie zdziwienie robiła super gofry! A tez chcieliśmy kupić taka z mocą >1000. Ale wygrała wygoda - wymienne blaszki, ale sprawdzona ze grzeje super. Firmy tefal. Polecam. :)

reklama
Karolina - a tobie juz jakis test wyszedl pozytywny cienias ? Ja slyszalam o tych bardzo czulych ze one czasem wlasnie sa za bardzo czule i niby jest druga cienka kreska a w ciazy sie nie jest i wlasnie slyszalam to o bobotescie na ktoryms forum.Duzo dziewczyn sie wypowiadalo ze ich oszukal.

Karolina - a tobie juz jakis test wyszedl pozytywny cienias ? Ja slyszalam o tych bardzo czulych ze one czasem wlasnie sa za bardzo czule i niby jest druga cienka kreska a w ciazy sie nie jest i wlasnie slyszalam to o bobotescie na ktoryms forum.Duzo dziewczyn sie wypowiadalo ze ich oszukal.
Najlepsze sa facelle z rosmana ponoc. Wszystkie je polecaja.

Luxuorius my braliśmy hipotekę rok temu. W sumie najlepsze warunki były w Aliorze ale prawda jest, że spłacać 2x więcej... Mieliśmy wkład własny oczywiście z tym, że długo to trwało bo u nas jest działalność gospodarcza.
Ale kuzyn brał podobna kwotę w tym samym czasie. Nie ma ślubu ze swoją a bez problemu dostali (mając dziecko wiec więcej osób w gospodarstwie).

Nic mi się dzisiaj nie chce. Nawet nie wiem co na obiad zrobić :/

reklama
Tak wyszedł mi taki bladzioszek raz i to w 5 minucie...

Do góry