reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

A teraz wklad wlasny z tego co wiem jest konieczny? Nam sie udalo jeszcze bez, ale wiem, ze znajomi juz musieli miec chyba 15% kwoty

reklama
Temperatura mierzona o dowolnej porze dnia nie liczy sie chyba co? Bo sobie zmierzyłam i 37 :-)a zazwyczaj to ledwo 36 mam. Kurde wariatko nie myśl o tym!! Oszaleje do terminu okres

Strawbelka ja 3 lata temu miałam już obłożone ale wtedy mój naznaczony powiedział że lepiej odkładać na wesele. I tak jestem dwa lata po ślubie a termomixu nie mam ;-)

Ankaka mój mały miał ostatnio zapalenie spojówek i lekarka mówiła zw rumianku nie można. Idź do lekarza dostaniesz kropelki trzy dni i po problemie

Ankaka - Nadia miala zapalenie spojowek i dostala masc po tygodniu wszystko przeszlo tylko jej puchlo oko i bylismy na sorze bo myslalam ze cos wpadlo jej do oka.Za kilka dni przeszlo na drugie i drugie tez musialam smarowac.

Karolina93 - nie dziwie ci sie tez jestem ciekawa wyniku ale najwczesnie robie 4 dni przed @ nawet moj mi mowi zebym nie robila wczesniej.
Mój tez już na mnie patrzy jak na wariatkę :-) postaram sie, naprawdę tak w piątek, sobotę zrobic... Ostatnio sie zastanawiałam czy kiedykolwiek bedzie dane mi zobaczyć takie dwie tłuściutkie kreski... Czy tego doswiadcze... Bycia w ciazy i mama...Taki dołek mnie złapał ale na drugi dzień już lepiej :-)

Mój tez już na mnie patrzy jak na wariatkę :-) postaram sie, naprawdę tak w piątek, sobotę zrobic... Ostatnio sie zastanawiałam czy kiedykolwiek bedzie dane mi zobaczyć takie dwie tłuściutkie kreski... Czy tego doswiadcze... Bycia w ciazy i mama...Taki dołek mnie złapał ale na drugi dzień już lepiej :-)
A mój za to już mi proponował żebym poszła na betę, ale beta poczeka na razie. Najpierw sikacz. Biedny musi się wrócić po test bo SMS nie doszedł. Najchętniej zrobiłabym już dzisiaj test ale poczekam do środy. :)

Zanim nadrobię co naskrobalyscie, musze wyrazić swoją wsciekłość na siebie - zapomniałam dzisiaj wziąć lekarstwa rano przed praca!! Grrrrr... Duphaston najważniejsze.. Inne to witaminki wiec wezmę pózniej, ale dupka mam 2x dziennie i teraz masakra... :( mam nadzieje ze nie jest to tragedia..

reklama
Do góry