reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
ja juz pisalam, ze kredyt planujemy za 2-3 lata, mamy pozyczki, trzeba je splacic, chcemy auto zmienic, tez pozyczka pojdzie w ruch, gdy to w wiekszosci rat splacimy to wtedy staramy sie o kredyt, latwo brac pozyczki, a splacac je trzeba, ja musze wszytsko po kolei zrobic tak jak planowalam
Dobrze masz rade. Mój błąd bo chyba nie doczytałam:-)przepraszam

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Kurcze i weź tu wyżyj z jednej pensji nie da rady. Lepiej to starać się o kredyt wtedy wiesz ze płacisz dla siebie a nie dla obcych. A dowiadywalas się już o kredyt ?

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Oj tak, lepiej splacac swoje niz pakowac komus pieniafze do kieszeni. Kredyt nie taka straszna rzecz :-) taki sam koszt jak wynajmu.

Kiedys juz pytalam ale bez odzewu. Widzialam ze na pierwszej stronie ktos prowadzil liste z info o staraczkach ktory cykl kiedy termin @ fajna rzecz by sobie czasami przypomniec i nie pytac po raz ktorys o to samo a nas troche jest i ciezko zapamietac. Kto sie tym zajmowal?

drogo nie drogoo, tanszego nie znajde, a rudery za 400 zl nie chce z podejrzanym towarzystwem, wole normalnych sasiadow, a tam w tym nowym bloku tacy sa, sami starsi ludzie plus jakies mlode malzenstwo naprzeciwko nas tam bedzie mieszkac
Tak samo uważam, zreszta jesli kogoś stać to jak najbardziej :-) to ma byc ich azyl, gdzieś gdzie bedą chcieli wracać i czuć sie dobrze :-)

reklama
Do góry