reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
my teraz placimy okolo 750, jeden pokoj, kuchnia, lazienka, mieszkanie w stanie tragicznym , zesmy je roemontowali, nowe bedzie nas kosztowac 750 wynajem plus 320 czynsz, 1070 lacznie plus potem nasze oplaty
ps wlasne szarpie dzieciaka sasiadow i zaraz tam pojde gnojka zaje.bac, mam go dosc, skacze z mebli na podloge i sie wydziera na caly bok
Troche drogo... Ale czasem tak jest. Ja mieszkam w de tez wynajmuje i place 800€ za 3 pokoje z pradem masakra a dolozylabym z 200 i splacala jeedyt na dom ale to juz jest troche powaznijsza sprawa i poprostu troche sie boimy

my teraz placimy okolo 750, jeden pokoj, kuchnia, lazienka, mieszkanie w stanie tragicznym , zesmy je roemontowali, nowe bedzie nas kosztowac 750 wynajem plus 320 czynsz, 1070 lacznie plus potem nasze oplaty
ps wlasne szarpie dzieciaka sasiadow i zaraz tam pojde gnojka zaje.bac, mam go dosc, skacze z mebli na podloge i sie wydziera na caly bok
Kurcze i weź tu wyżyj z jednej pensji nie da rady. Lepiej to starać się o kredyt wtedy wiesz ze płacisz dla siebie a nie dla obcych. A dowiadywalas się już o kredyt ?

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Troche drogo... Ale czasem tak jest. Ja mieszkam w de tez wynajmuje i place 800€ za 3 pokoje z pradem masakra a dolozylabym z 200 i splacala jeedyt na dom ale to juz jest troche powaznijsza sprawa i poprostu troche sie boimy
drogo nie drogoo, tanszego nie znajde, a rudery za 400 zl nie chce z podejrzanym towarzystwem, wole normalnych sasiadow, a tam w tym nowym bloku tacy sa, sami starsi ludzie plus jakies mlode malzenstwo naprzeciwko nas tam bedzie mieszkac

Kurcze i weź tu wyżyj z jednej pensji nie da rady. Lepiej to starać się o kredyt wtedy wiesz ze płacisz dla siebie a nie dla obcych. A dowiadywalas się już o kredyt ?

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
ja juz pisalam, ze kredyt planujemy za 2-3 lata, mamy pozyczki, trzeba je splacic, chcemy auto zmienic, tez pozyczka pojdzie w ruch, gdy to w wiekszosci rat splacimy to wtedy staramy sie o kredyt, latwo brac pozyczki, a splacac je trzeba, ja musze wszytsko po kolei zrobic tak jak planowalam

reklama
Do góry