reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Bry w nowym roku :) Nie miałam już wczoraj siły, więc dziś chciałam wam życzyć spełnienia marzeń w Nowym Roku, jak najwięcej szczęśliwych chwil i oczywiście II kreseczek :)
Co do chodzenia bez majtek, nigdy w życiu :D nie potrafiłabym :)
Ja się już czuję trochę lepiej, przestałam już wczoraj krwawić, nie wiem czy to źle czy dobrze? Ale tylko taka lekka wydzielina jest nic więcej :)
Ale zdziwiłam się strasznie, bo wczoraj pod prysznicem wyczułam że moja blizna po CC jest płaska... Zawsze miałam tam jakieś zgrubienia,a teraz nic... Myślicie że mogłam mieć jakieś zrosty czy coś i mi to wyskrobali czy jak?

Lyara to ty już masz dziecko?
Ja myślę że nie ma takiej możliwości bo gdzie rana a gdzie cipka. Ale to tylko tak myślę bo się nie znam

Ja myślę że nie ma takiej możliwości bo gdzie rana a gdzie cipka. Ale to tylko tak myślę bo się nie znam
Tak, rodziłam w 2008r przez CC. No właśnie mnie też to trochę dziwi, ale może w macicy były jakieś zrosty... cholera ich wie, ale ja tam się cieszę :D Wreszcie ta blizna jest płaska zamiast jakiś grudek w środku :)

reklama
No tak ale macica w cipce nie jest;) tez mysle ze moze tam jakie zrosty albo cholera wie co bylo...no ale tylko mysle moze glupio gadam wiec olejcie...

Do góry