reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Rokowania dobre, nk juz w normie pewnie, ale wlewy musze caly czas brac nawet w ciazy do konca 2 trymestru. No i nie moge sie denerwowac bo od tego nk moga rosnac. Ciaza powinna sie utrzymac teraz, tylko jakos nie chce teraz zaskoczyc, a poprzednie szybko jakos byly, fakt ze tez sie szybko konczyly , no ale teraz juz ma byc dobrze.
musi byc dobrze,medycyna poszla tak do przodu, ze lekarze naprawde sa w stanie pomoc,ja baardzo mocno trzymam za Cb kciuki!!!

reklama
Lyara najlepiej by było tamtum Rose.

Karolina też. Ale największy bałagan jest jak m coś gotuje ;-)

Strawbelka czemu przesada? Ja nie raz chodzę w domu na golasa taki ze mnie zboczuch

Pati udało się trochę przespać?

U...to dalas mi do myslenia...mi zawsze od piku lh wychodzi 24-36 godzin, potwierdzone na monitoringu. Ale dobrze ze piszesz, czlowiek uczy sie cale zycie...moze mi sie cos poprzestawialo z hormonami albo co i moze przed owulka koncze starania...nie wiem co myslec, od pol roku nie bylam na monitoringu. Niby jak mam pik lh to potem jeszcze 3 dni sie staram, dotad az sluz nie zrobi sie gesty. Ja juz zbaranialam.... W poniedzialek w kazdym razie jade do swojego lekarza i do inseminacji mam zamiar podejsc w polowie stycznia. Dlatego jade z @ do lekarza bo nie wiem czy jakos trzeba sie tam przygotowac i zebym zdazyla do owulki sie wyrobic.

Wlasnie tez sie zdziwiłam. Aczkolwiek następnego dnia po teście byłam u gina i w zatoce douglasa l płyn, tak jakby pęcherzyk jakiś juz pękł.. Ale w środę pękł w każdym bądź razie na pewno.. Wiec moze były dwa jaja w tym cyklu?..
W poniedziałek i wtorek test owu był juz negatywny.
Ale jak masz sprawdzone ze tak masz owu zgodnie z testem, to pewnie u ciebie jest książkowo. :)

Ruda - pewnie ;) prawie 4 godziny spałam ;) jak na spanie w pracy to całkiem nieźle się wyspalam :) a teraz siedzę i zastanawiam się co tu porobić, żeby nie zamulać :) skończy się na tym, ze całą stację wysprzatamy z koleżanką :D

Karolina93 z tymi testami to różnie jest. Ja po becie dopiero mialam pewność że jestem w ciąży, żaden test mi nie wykazał.
W niedziele bede testować, a w poniedziałek pojde zrobić bete jak cuś :D

Rokowania dobre, nk juz w normie pewnie, ale wlewy musze caly czas brac nawet w ciazy do konca 2 trymestru. No i nie moge sie denerwowac bo od tego nk moga rosnac. Ciaza powinna sie utrzymac teraz, tylko jakos nie chce teraz zaskoczyc, a poprzednie szybko jakos byly, fakt ze tez sie szybko konczyly , no ale teraz juz ma byc dobrze.
Dokładnie Luxia ma racje, medycyna ma naprawdę sporo możliwości:-) jak ktos Cię wkur** daj znać na forum go zjedziem i sie lepiej poczujesz :-) bedzie dobrze na pewno:-)

Ja po zabiegach oczywiscie bawelniane, bo jak krew cieknie to nie wyobrazam sobie bez. A normalnie to nie wyobrazam sobie tak na co dzien bez. Tez slyszalam teorie zeby chodzic bez, ale raczej jak ktos ma problemy i go czesto infekcje lapia. Dla mnie to jakies takie niehigieniczne, no sory... Nie namowicie mnie.

:) tez tak na poczatku myślałam, ale teraz mi tak wygodnie i dużo mniej mam swędzenia i pieczenia. Ale bez chodzę jak mam luźne spodnie czy spódnice. A jak obcisłe jeansy to nosze majtki, zeby mi sie pipka nie ocierała ;)

Karolina93 z tymi testami to różnie jest. Ja po becie dopiero mialam pewność że jestem w ciąży, żaden test mi nie wykazał.
W niedziele bede testować, a w poniedziałek pojde zrobić bete jak cuś :D
Miałam dwa razy w życiu betę robiona i mowię nóż w serce :-( boje sie już tych bet:-) ale pójdę jak miesiączka bedzie sie spóźniać :-)

U mnie juz po zawodach, zaczyna sie male brudzenie wiec malpa jutro jak nic. Ech... No nic moze za miesiac juz nie przyjdzie.

reklama
Do góry