reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ja po zabiegach oczywiscie bawelniane, bo jak krew cieknie to nie wyobrazam sobie bez. A normalnie to nie wyobrazam sobie tak na co dzien bez. Tez slyszalam teorie zeby chodzic bez, ale raczej jak ktos ma problemy i go czesto infekcje lapia. Dla mnie to jakies takie niehigieniczne, no sory... Nie namowicie mnie.
ja kocham wkladki, musze miec wkladke, ja z tych sluzowych, nie lubie miec sluzu na majtkach :biggrin2:

reklama
tez nie moge pojac jak mozna wlozyc spodnie a gatek nie...chyba bym sie obtarla na maksa i taka niekompletna bym sie czula
Kurde jakie tematy xD tez nie wyobrażam sobie bez majtek łazić a już nie do spodni, auć, aczkolwiek w lato jak nosze długie suknie bądź spódniczki to mi sie zdarza ich nie założyć

Witam Was w nowym 2016 :) ja posiedziLam do 1:30 i grzecznie poszlam spac :) ale zrobilismy fajny pokaz petard z moim :)
Karolina 93 nie lam sie moze poprostu za wczenie, tylko dziwne ze wczoraj wyszedl a dzis nie. A testy o tym samych czulosciach robilas? Moze zrob bete i wtedy sie wszytko wyjasni.

Witam Was w nowym 2016 :) ja posiedziLam do 1:30 i grzecznie poszlam spac :) ale zrobilismy fajny pokaz petard z moim :)
Karolina 93 nie lam sie moze poprostu za wczenie, tylko dziwne ze wczoraj wyszedl a dzis nie. A testy o tym samych czulosciach robilas? Moze zrob bete i wtedy sie wszytko wyjasni.
u nas pieknie dawali petardami wczoraj, bylo co ogladac :biggrin2:

reklama
Chyba były tej samej czułości a betke zrobię po okresie jeśli sie spóźni bo jeszcze wiele może sie zdarzyć przez ten czas :-)

Do góry