reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ja tez czytam duzo o owulacji , testach owulacyjnych , dni plodnych , sluzie i czym wiecej czytam to mniej objawow i nawet jajniki nie kuly jak zawsze tylko delikatnie czulam.Przytulanki byly 29,30,31 i dzis ale dzis to sucho bylo na maksa.
Strawbelka- mi test pozytywny wyszedl dopiero w dniu spodziewanej @ wczesniej byly negatywy.A bobo tescie slyszalam ze falszuje i ze przy braku ciazy jest druga kreska cieniutka.

reklama
dobry w nowym roku :biggrin2:
kaca brak, bo nie pilam, za to samiec tragedia, skacowany :biggrin2:
Karolina zamiast wydawac kase na testy bys betke strzelila, bedzie czarno na bialym :biggrin2:

wstawilam rosol, jak pachnie :laugh2:

Strawbelka - kupilam testy owulacyjne i wczoraj juz wyszedl mi pozytywny ale brak śluzu

Ja w tym cyklu robiłam testy owu z rossmanna, z tym ze w niedziele wyszedł pozytywny, a owu było dopiero w środę - miałam mońitoring u gina.
Takze jakoś >48h od pozytywnego testu
Śluzu tez miałam mega mało i myślałam ze wcale płodnego. Ale u gina on mi mówił, ze jest śluz płodny jak mi zaglądał..

Ja w tym cyklu robiłam testy owu z rossmanna, z tym ze w niedziele wyszedł pozytywny, a owu było dopiero w środę - miałam mońitoring u gina.
Takze jakoś >48h od pozytywnego testu
Śluzu tez miałam mega mało i myślałam ze wcale płodnego. Ale u gina on mi mówił, ze jest śluz płodny jak mi zaglądał..
U...to dalas mi do myslenia...mi zawsze od piku lh wychodzi 24-36 godzin, potwierdzone na monitoringu. Ale dobrze ze piszesz, czlowiek uczy sie cale zycie...moze mi sie cos poprzestawialo z hormonami albo co i moze przed owulka koncze starania...nie wiem co myslec, od pol roku nie bylam na monitoringu. Niby jak mam pik lh to potem jeszcze 3 dni sie staram, dotad az sluz nie zrobi sie gesty. Ja juz zbaranialam.... W poniedzialek w kazdym razie jade do swojego lekarza i do inseminacji mam zamiar podejsc w polowie stycznia. Dlatego jade z @ do lekarza bo nie wiem czy jakos trzeba sie tam przygotowac i zebym zdazyla do owulki sie wyrobic.

Strawbelka ja tez chodze czasami bez. Mi tez gin mowila, ze nie moge non stop we wkladkach chodzic tylko od czasu do czasu wietrzyc. To samo mi mowili w szpitalu.

Ja caly czas we wkladkach i przy zszywaniu lekarz mi powiedzial, ze mam tak zaparzone, ze szwy ledwo sie trzymaja.

Strawbelka ja tez chodze czasami bez. Mi tez gin mowila, ze nie moge non stop we wkladkach chodzic tylko od czasu do czasu wietrzyc. To samo mi mowili w szpitalu.
Ja po zabiegach oczywiscie bawelniane, bo jak krew cieknie to nie wyobrazam sobie bez. A normalnie to nie wyobrazam sobie tak na co dzien bez. Tez slyszalam teorie zeby chodzic bez, ale raczej jak ktos ma problemy i go czesto infekcje lapia. Dla mnie to jakies takie niehigieniczne, no sory... Nie namowicie mnie.

reklama
Do góry