mnie strata i starania nauczyly cierpliowosci, czlowiek z czasem inny sie robiTo prawda ze dziecko jest cudem a z perspektywy czasu i starań chyba bardziej sie docenia ja prosiłam koleżankę zeby mnie opamiętała gdybym świrowała ale chyba jest ok
reklama
Karolina93
Fanka BB :)
Trzymam kciuki żeby wszystko sie dobrze skończyło:-)Witam was dziewczynki po kilkudniowej nieobecności nie maialam dostępu do neta i stęskniłam sie za wami jak Boga kocham, chciałam was nadrobić ale nie było szans także tak:
Witam wszytkie nowe staraczki, za testujące trzymam kciuki &&&
No i garść nowych wieści po wizycie i gin. Torbiel 6x5 cm, nie ma zamiaru się nigdzie wynieść, jutro rano jadę na pobieranie krwi na markery nowotworowe i z wynikami do gin albo jutro jak już będą albo 4 stycznia. Jak wyniki będą ok, to dostanę na 20 dni silne hormony na zlikwidowanie torbieli. Jak zejdzie przez ten miesiąc to od końca stycznia staranka pełna parą a jak nie zejdzie, to będzie mnie czekać laparoskopia i dopiero po niej wracam do starań Ale jestem dobrej myśli i wierzę, ze będzie dobrze
oj znam takie i uwierz, ze walcza do skutku, ile w nich sily jestNie wyobrażam sobie poważnie, jedynie sie dziwie ze siwe jeszcze nie są :-)) albo i są ale farbują xD
Karolina93
Mam nadzieje, ze mi nie zabraknie ale cos czuje ze szybko do pionu mnie postawicie :-)oj znam takie i uwierz, ze walcza do skutku, ile w nich sily jest
pamietaj, ze jedna zajdzie od razu a inna po roku, ale sa rowne, nie ma gorszej i lepszej po prostu jednej uda sie szybciej a innej pozniejMam nadzieje, ze mi nie zabraknie ale cos czuje ze szybko do pionu mnie postawicie :-)
EM Ka
Pati kciuki!
Lux czas i wiek na pewno zmienia a rodzicielstwo na "starość" jest na pewno bardziej odpowiedzialne czasem aż zazdroszczę takiego luzu moim młodszym koleżankom
Lux to kwiecień czy styczeń ?
Lyara wyśpij sie to efekt znieczulenia na pewno .
No piszecie jak szalone jak Wy dajciecie radę wszystko czytac ?
Lux czas i wiek na pewno zmienia a rodzicielstwo na "starość" jest na pewno bardziej odpowiedzialne czasem aż zazdroszczę takiego luzu moim młodszym koleżankom
Karolina93
Nigdy nie myślałam w takich kategoriach, żeby ktos był gorszy bo pózniej zaszedł w ciąże albo nie daj Boże poronil... Okrutne to!! I nienormalne! Wierze, ze nam wszystkim sie uda i ze będziemy (jesteście) zajebisty** mamami:-)pamietaj, ze jedna zajdzie od razu a inna po roku, ale sa rowne, nie ma gorszej i lepszej po prostu jednej uda sie szybciej a innej pozniej
Karolina93
Chaos, co sie uda przeczytać to na to odpisujemyPati kciuki!
nie nie, zle mnie zrozumialas, chodzi mi o to, ze na kazda przyjdzie czas oooooNigdy nie myślałam w takich kategoriach, żeby ktos był gorszy bo pózniej zaszedł w ciąże albo nie daj Boże poronil... Okrutne to!! I nienormalne! Wierze, ze nam wszystkim sie uda i ze będziemy (jesteście) zajebisty** mamami:-)
reklama
jednak styczenPati kciuki!