reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Witam was dziewczynki po kilkudniowej nieobecności :) nie maialam dostępu do neta i stęskniłam sie za wami ;) jak Boga kocham, chciałam was nadrobić ale nie było szans ;) także tak:

Witam wszytkie nowe staraczki, za testujące trzymam kciuki &&& ;)

No i garść nowych wieści po wizycie i gin. Torbiel 6x5 cm, nie ma zamiaru się nigdzie wynieść, jutro rano jadę na pobieranie krwi na markery nowotworowe i z wynikami do gin albo jutro jak już będą albo 4 stycznia. Jak wyniki będą ok, to dostanę na 20 dni silne hormony na zlikwidowanie torbieli. Jak zejdzie przez ten miesiąc to od końca stycznia staranka pełna parą :) a jak nie zejdzie, to będzie mnie czekać laparoskopia i dopiero po niej wracam do starań :) Ale jestem dobrej myśli i wierzę, ze będzie dobrze :)
Trzymam kciuki żeby wszystko sie dobrze skończyło:-)

Pati kciuki!

Lux czas i wiek na pewno zmienia ;) a rodzicielstwo na "starość" jest na pewno bardziej odpowiedzialne czasem aż zazdroszczę takiego luzu moim młodszym koleżankom :)

Lux to kwiecień czy styczeń ?

Lyara wyśpij sie to efekt znieczulenia na pewno .

No piszecie jak szalone :) jak Wy dajciecie radę wszystko czytac ?:)

pamietaj, ze jedna zajdzie od razu a inna po roku, ale sa rowne, nie ma gorszej i lepszej po prostu jednej uda sie szybciej a innej pozniej
Nigdy nie myślałam w takich kategoriach, żeby ktos był gorszy bo pózniej zaszedł w ciąże albo nie daj Boże poronil... Okrutne to!! I nienormalne! Wierze, ze nam wszystkim sie uda i ze będziemy (jesteście) zajebisty** mamami:-)

Pati kciuki!

Lux czas i wiek na pewno zmienia ;) a rodzicielstwo na "starość" jest na pewno bardziej odpowiedzialne czasem aż zazdroszczę takiego luzu moim młodszym koleżankom :)

Chaos, co sie uda przeczytać to na to odpisujemy :D

Nigdy nie myślałam w takich kategoriach, żeby ktos był gorszy bo pózniej zaszedł w ciąże albo nie daj Boże poronil... Okrutne to!! I nienormalne! Wierze, ze nam wszystkim sie uda i ze będziemy (jesteście) zajebisty** mamami:-)
nie nie, zle mnie zrozumialas, chodzi mi o to, ze na kazda przyjdzie czas ooooo

reklama
Pati kciuki!

jednak styczen

Do góry