reklama
Pinezka1990
Zaciekawiona BB
Polecam olapkex , włosy po tym miałam hjak z reklamyOstatnio sie zapisałam na farbowanie włosów z olaplexem ale jak zaciaze to chyba odłożę wizytę, wicie może cos o tym zabiegu? Czy warto?
skaba1
sierpień'05 marzec'08
a mi ciezko zakupy po pracy wniesc, podziwiam Cie Kochana, ze dawalas rade
Ojj nie wspominam tego najlepiej. Szczególnie jak kiedyś wracałam z pracy z zakupami. Moja ledwie chodząca córka postanowiła wejść samodzielnie, a mój wówczas prawie czteroletni syn zażyczył sobie żeby go wnieść. Na próbę odwrócenia sytuacji oboje zareagowali potężnym wrzaskiem. No i szłam schodek po schodku z tasiami i synem na rękach, próbując asekurować córcię. Dzieci wrzeszczały, ja mokrzutka i wyobraźcie sobie, że niemal wszyscy sąsiedzi wyjrzeli, żeby zobaczyć co to za wrzaski i coś od siebie dorzucić. Ale żaden nie wpadł na to żeby mi chciaż te zakupy pod drzwi podrzucić. Jak dotarłam do mieszkania to tak ryczałam że szok, ale od razu przeprowadzka nabrała tempa .
ja sie boje jak sie przeprowadzimy i nam sie 3 pietro trafi, oooo bedzie problem, ale sasiedzi sa dziwni, pamietasz jak kiedys pisalam jak nowa kanape wnosilismy i sasiadka wyszla zobaczyc co sie dziejeOjj nie wspominam tego najlepiej. Szczególnie jak kiedyś wracałam z pracy z zakupami. Moja ledwie chodząca córka postanowiła wejść samodzielnie, a mój wówczas prawie czteroletni syn zażyczył sobie żeby go wnieść. Na próbę odwrócenia sytuacji oboje zareagowali potężnym wrzaskiem. No i szłam schodek po schodku z tasiami i synem na rękach, próbując asekurować córcię. Dzieci wrzeszczały, ja mokrzutka i wyobraźcie sobie, że niemal wszyscy sąsiedzi wyjrzeli, żeby zobaczyć co to za wrzaski i coś od siebie dorzucić. Ale żaden nie wpadł na to żeby mi chciaż te zakupy pod drzwi podrzucić. Jak dotarłam do mieszkania to tak ryczałam że szok, ale od razu przeprowadzka nabrała tempa .
baj baj ja od roku ualeznionaIdę i ja, bo znowu się od BB uzaleznie, Dobranoc!
anik.
Mama Krzysia :)
Karolina93 - sama tego zabiegu nie miałam, ale czytałam o nim dużo pozytywnych recenzji.
skaba1 - no właśnie solary super, latem nie trzeba grzać drewnem ani groszkiem wody, tylko cały dzień ciepła.... trzeba będzie zrobić. Kominek mamy w planach, w pokoju na dole, może w przyszłym roku już będzie
Lux - teścia sprawa, było nie stać pod drzwiami...
skaba1 - no właśnie solary super, latem nie trzeba grzać drewnem ani groszkiem wody, tylko cały dzień ciepła.... trzeba będzie zrobić. Kominek mamy w planach, w pokoju na dole, może w przyszłym roku już będzie
Lux - teścia sprawa, było nie stać pod drzwiami...
ruda1991
Fanka BB :)
Karolina jest możliwe bo jeśli zaskoczyłas 11 to dwa dni i jest Zagnieżdżanie więc może to to
Mama jest tu już co druga a w ciąży co trzecia;-)
Czarnulku mój. To my chyba jesteśmy ;-) chociaż w sumie stwierdziliśmy że czarne to zło ;-) a ty nam tu wprowadzasz na forum dużo złości ;-) haha
Ja ci dam na priv. Co na priv a ja
Luxuorius haha chyba muł ;-) przynajmniej u mnie się tak mówi
Lyara jesteś duża dziewczynka zrobisz jak uważasz. Daj znać
Ej o jakie zdjęcie chodzi? Nie kumam?
Anik co tam jeden, ja zdałam za 4 razem a jeżdżę jiz od 6 lat cały czas. Ba ja na egzaminie pomyliłam światła ;-) na czerwonym pojechałam a co;-)
Nessi haha ;-) jeblam ;-)
Mama jest tu już co druga a w ciąży co trzecia;-)
Czarnulku mój. To my chyba jesteśmy ;-) chociaż w sumie stwierdziliśmy że czarne to zło ;-) a ty nam tu wprowadzasz na forum dużo złości ;-) haha
Ja ci dam na priv. Co na priv a ja
Luxuorius haha chyba muł ;-) przynajmniej u mnie się tak mówi
Lyara jesteś duża dziewczynka zrobisz jak uważasz. Daj znać
Ej o jakie zdjęcie chodzi? Nie kumam?
Anik co tam jeden, ja zdałam za 4 razem a jeżdżę jiz od 6 lat cały czas. Ba ja na egzaminie pomyliłam światła ;-) na czerwonym pojechałam a co;-)
Nessi haha ;-) jeblam ;-)
reklama
anik.
Mama Krzysia :)
Ja raz pod zakaz wjechałam i to był jedyny raz oblany z własnej głupoty... raz mi chamsko przy parkowaniu zahamował, bo stwierdził, że nie był pewny, czy widzę latarnię.... oblałam więcej niż raz czy dwa w końcu zmieniłam WORD bo nie szło już