mamaNadii2
Fanka BB :)
Tylko kwas foliowy + zdrowe odzywianie no i tran z Nadia pije.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, a czy bierzecie jakieś witaminki, bądź inne specyfiki? Takie "wspomagacze" w zajsciu w ciążę? Oczywiście nie licząc folika jestem ciekawa
Dziewczyny, a czy bierzecie jakieś witaminki, bądź inne specyfiki? Takie "wspomagacze" w zajsciu w ciążę? Oczywiście nie licząc folika jestem ciekawa
Ja biorę Acard - ponoć ułatwia zagnieżdżenie.
W poprzednich staraniach też brałam.
Biorę cynk, piję siemię.
Jak się nie uda, to wezmę Clo, ale to już pisałam
Mąż bierze selen, cynk i kwas (pomaga na żołnierzyki).
A przy pierwszych brał Axaren.
.
Moja mala tez miała w tym miesiącu i teraz sie okazalo ze w ciąży jestem. Oczywiscie wszyscy sie odrobaczalismyChyba nici ze staran , moj bratanek przyniosl ze szkoly owsiki i prawdopodobnie mnie tez chwycilo.....
uf udało się zalogować
beta ponad 1000 ale tsh powyżej 5 ;/ jutro idę po skierowanie do endokrynologa i jakieś hormony na zbicie tsh póki co. A 4 stycznia mam wizyte u ginekologa