reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Fimka to musisz trafiac na jakies dobre konkursy i miec duzo szczescia. Na fb czasami trafiaja sie tylko takie ktore niby to wystarczy polubic a nie sa wiarygodne.
Jak przyprawy przyjda przed swietami to przynajmniej tego nie bedziesz musiala kupiwac ;)

reklama
Fimka to musisz trafiac na jakies dobre konkursy i miec duzo szczescia. Na fb czasami trafiaja sie tylko takie ktore niby to wystarczy polubic a nie sa wiarygodne.
Jak przyprawy przyjda przed swietami to przynajmniej tego nie bedziesz musiala kupiwac ;)

W takich gdzie tylko jest polub i udostępnij to nie biorę udziału.
Też w nie nie wierzę.
A zapas przypraw mam bo robiłam w zeszłym mcu zamówienie w Agnex (polecam), ale może na prezenty się coś nada?
Zobaczymy co przyjdzie, ale listonosz jest u mnie dość często, a teraz to się dopiero zdziwi :-D

Dziewczyny odpisywalam od godziny i mi się coś zawiesili. Przy dodawaniu posta wyłączył się telefon :-(

Nie mam mocy bo napisalyscie kilka stron.

Ankaka ja czytałam post i myślę że synek się przekona z czasem. Wiesz co że kojarzysz mi się z faktem że miałam rodzic w tym samym czasie co ty :-(

Fimka gratulacje wygranej kolejnej ;-)

Z ta koleżanka to ona sama ma patologiczne poglądy. Ja sama mam dwójkę rodzeństwa. Nie wyobrażam sobie bycia jedynaczka. Ja to bym chciała 4 dzieci ale cc przy pierwszym dziecku średnio wróży.

OlegeM a co ma cc do zajścia w ciążę?

Przepraszam że tylko tyle, ale pół dnia w galerii na zakupach potem obiad w domu i urodziny trzylatki znajomych. Teraz z mężem odpoczywamy. Więc wracam do męża ;-)

Rozłożyło mnie na całego. Gardło boli, aż do ucha... jakaś masakra...

O jaaaa, to ja też to mam.
Mnie już 12 dzień trzyma. KOSZMAR, ale małego nie zaraziłam aż tak.
Na szczęście.

Ann - gorączka świąteczna już w sklepach?

Ja już mam dla wszystkich - na szczęście.
Tylko ciągle mnie dopytują, a ja nie wiem co :-D

reklama
Wspolczuje! Polecam herbate z miodem i cytryna mi pomagalo:)

Na pewno przed spaniem wypije. Niemal przy każdym przeziębieniu to mój zestaw ratujący życie ;)
Do tego domowy sok z malin. Żeby to gardło mniej bolało... z godziny na godzinę jest gorzej - juz mówić nie mogę :(

A miałam od poniedziałku zabrać się za okna tak chociaż po 2-3 dziennie :(

Do góry