reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ewix gratulacje!;)
A co do pytania to u mnie 30 lat i starania o drugie.

Musze chyba przetestowac te wasze przepisy skoro takie szybkie i pyszne

Odebralam wyniki tsh 3.45 niby w normie ale przy starankach musze zbic. Wiec od jutra zaczynam z lekami

Ostatnia edycja:
reklama
Apostrofa dzieki! Tak jak pisalam po roku sie doczekalam :) wstap do nas na fb! Odkad tam jestesmy to w tym tyg juz 4 dziewczyny zobaczyly dwoe kreseczki :)

Ruda - Powiem Ci szczerze że ja nie lubię za długo siedzieć w kuchni no i też nie mogę bo mój synek szybko się nudzi( sam się nie chce bawić, ulubioną zabawką Gabrysia jest mama);-)
Apostrofo - a Ty czasu się już starasz?

Ruda - i kurde nie doszłam do meritum:D więc moje przepisy są łatwe, szybkie, ogólnodostępne i staram się używać jak najmniej składników (stąd też i tanie):)

anik - wybaczam:) starania zawieszone ponieważ mój mąż jakiś czas temu stwierdził ze nie chce na razie drugiego dziecka. Mieliśmy z mężem od paru tygodni kryzys, strasznie się kłóciliśmy a on nie chciał w takiej atmosferze starać się o kolejne dziecko.. No i tak to jest:)

reklama
Dzięki ;)

No tak, może i trochę racji, pewnie nie chce, żeby dziecko było lekiem na kryzys... Życzę Wam zatem, abyście się jak najszybciej dogadali :)
I niech kłótnie idą precz :)

Do góry