reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Niunians - witaj :)
Ankaka - jest druga krecha, to znaczy że jest dobrze ;)
Ewix - nie smutaj :) :* damy radę! Jak nie my to kto? ;) ja też nie liczę na nic, w dni płodne Przytulanki tylko raz, bo potem choroba mnie rozłożyła na łopatki :(
A tak nawiasem - Patka straciła głos :p piszczę jak mysz a nawet jeszcze bardziej cienko, gardło boli strasznie i ledwo oddycham... zaraz się muszę z szałwią zakolegować, bo bardzo pomaga na to :)

Ewix glowa do gory!
U mnie dzisiaj spozniona @ zawitala. Ostatnio cykle mam co 36 dni masakra a zawsze byly kolo 30. We wtorek ide zrobic tsh i jak nie bedzie ok to wiem przynajmniej co moze byc powodem spoznien i wracam do leczenia. . nigdy nie mialam @ jakos regularnie ale juz drugi miesiac spoznia sie ok tygodnia i robie kilka testow ciazowych i nic. Czy ktoras z was tez stara sie i ma niedoczynnosc?
A tak dla info to ja z rocznika 85

Cześć dziewczyny,
weekendowo rzadko bywam na BB.
Teraz mam małą chwilkę.
Cały weekend piekłam pierniczki :p
1.jpg
te ze zdjęcia są na mące żytniej.
Jeśli macie ochotę upiec, to przepis już na blogu ;)
Cake Caprice: Żytnie pierniki

Czarna - przepis zapisany! Robię jutro :)
Mogę mieć prośbę? Mogłabyś mi wysyłać przepisy na priv.?
Nie bywam w weekendy i bałam się że już nie dotrę do Twojego przepisu.
Byłabym wdzięczna :tak:
Nie myślałaś o założeniu bloga ze swoimi przepisami?
Masz zdjęcia, może warto mieć je gdzieś w sieci? ;)

Ewix - tulę :(
Ankaka - rozumiem że wyników bety nie było jeszcze?
Dopiero jutro tak?
Niunias - witamy!
Pati - zdrówka życzę!

My się dalej kurujemy...
Na razie mi nie przechodzi.

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 60
Nie wiem jak u Was, ale u mnie ta niedziela jest strasznie męcząca :p masakra, jestem mega zmęczona, a nic w sumie nie robiłam takiego :)
Jutro z rana idę na betę, mimo tych plamien które mam, będę przynajmniej mieć czarno na białym czy się udało czy nie ...
Ktoś jeszcze jutro testuje?

Kate2288
U mnie to samoo poprostu dzien ciezko i mecZacy a jak mysle ze jutro znow praca to juz w ogole ...

Ja planowalam testowac w srode ale chyba predzej przyjdzie moj @ jakos tak czuje

I chyba cos mnie zaczyna rozbierac leze w lizeczku pod kolderka i mi zimno cos mnie w gardle drapie.

A jak nasza ankaka ?

reklama
Do góry