reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

CzarnaMadzie pyszne! Na pewno skorzystam z przepisu ! Szkoda ze nie ma ich gdzie zapisywac na forum :(

Gosia test zrobie jutro.

Po dzisiejszym dniu wymiekam. Fifi mi taki hardcore przy usypianiu zrobil,ze plakalam razem z nim. Brzuch mnie boli. Spac mi sie chce, a tu tyle roboty. :(

reklama
Ankaka - trzymaj się kochana :* i wrzuć nam tu jutro twój teścior dla motywacji ;) trzymam kciuki za to, żeby wszystko było w porządku i żeby kreseczki były już mocniejsze ;)

Hej. Ja pół dnia spędziłam u teściowej zła jak osa bo m musiał pociąć jej drzewo a ojciec oczywiście nawalony
Teraz miałam w domu gości i poklucilam się z M. Na szczęście pojechał już do pracy

Czarna już zapisane ;-)

Makaron z pesto szpinakowym
-Oliwa z oliwek
-200G szpinaku swiezego
-2 zabki czosnku
-3Lyzki pestek dyni
-150g makaronu parppadelle
-2 jajka
-Parmezan
Czornek zeszklic na oliwie na patelni, przelozyc do wysokiego naczynia. Szpinak podsmazyc ok 1min na tej samej patelni, dodac do czosnku. Zrumienic pestki dyni na patelni i tez dodac do naczynia z czosnkiem i szpinakiem. Do wszystkiego dolac 3lyzki oliwy, doprawic sola i pieprzem, zmiksowac blenderem na gladkie pesto. Wymieszac makaron z pesto, wylozyc na talerze, na wierzch rzucic pokrojone w kostke ugotowane na twardo jajko. Posypac parmezanem. Mozna polac jeszcze odrobine oliwy i doprawic pieprzem
PYCHOTKA :-)

Kirde chyba za szybko sie cieszylam :( jest druga kreska, ale wcale nie mocniejsza :( chyba ze test badziewny bo ta kreska jakas taka przesunieta

Jak myslicie? :(

Załączniki

• 1449380098583.jpg
    1449380098583.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 55
Witam!
Przyjmiecie mnie? Poprzednie starania tez z grupa wsparcia, wiec milo powrocic.
Kilka slow o sobie. Mam coreczke i dojrzelismy do decyzji o drugim dziecku. I bardzo sie ciesze bo to moj M najbardziej nie mogl sie zdecydowac. To dopiero pierwszy cykl staran. Przy Nikoli od razu sie powiodlo. Folik biore od jakiegos czasu, ale przestalam chodzic do endo i nie wiem jak tam z moja niedoczynnoscia. Chyba pora na badania tsh

reklama
Do góry