reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Mychunia oby zgwałcony z fajerwerki ;-)

Ankaka nawet nie wiesz jak bardzo Ci kibicuje

Norkan kocham Ikea ;-)

Ja też miałam w wigilię ale przez to przesunięcie @ mi wychodzi 27 więc będę wiedzieć po świętach

reklama
Hej kochane, przejrzałam tylko kątem oka co tam u was, ale nie dam rady każdej z osobna... wybaczcie :( Któraś pytała co u mnie chyba ;) Ujdzie jakoś, okres mi się nadal nie skończył, ale jutro zadzwonie do gina i zapytam kiedy mogłabym wpaść do niego... Jutro też idę do poradni rehabilitacyjnej, zobaczymy co mi powiedzą, stresuję się strasznie :( A nogi... no cóż, dopóki siedzę na tyłku w domu to jest ok, wczoraj polazłam na zakupy, bo przecież dam radę... jak wracałam to nie mogłam iść a łzy się do oczu cisnęły :( To jest taki ból, że się wytrzymać nie da, a ja jeszcze ciężko znoszę ból bardzo... Ehh
No to nie smęcę, widziałam że testujecie dziewczyny w święta... Oj to byłby niesamowity prezent co? :) Ja jak tylko wreszcie skończy się kiedyś okres to zabieram się do roboty, i pewnie też jakoś końcem roku testy :D Albo w święta, zobaczymy :-D

Lyara - życzę powrotu do zdrówka :* trzymaj się kochana...

Ruda, Fimka, NorkAn - do roboty piękne! ;) molestować swoje drugie połówki ;) dzieciaczki się same nie zrobią :D

Lyara zyce zdrowka, trzymaj sie cieplo, ja tez mam niski prog bolu wiem wiem jak sie meczysz biedna
Pati - my to dzialamy nie odpoczywamy:-) co drugi dzien bo ponoc codziennie tez nie dobrze

reklama
Lyara 3mam kciuki za rwhabilitacje.

NorkAn a to nie w kazdej ikei to samo jedzenie? :)

Ruda nie dziekuje! Teraz nie moge Cie zawiesc :)

Posypia sie kreseczki nam wszystkim! Trzymam kciuki za nas wszystkie!

Mi sie infekcja rozkreca :/ juz nie wiem co stosowac .. ale kurcze tak samo mialam z Fifim zanim sie dowiedzialam dostalam strasznej infekcji wiec moze to znak?

Do góry