CzarnaMadzia
Moderatorka
Pati - to jeśli masz wątpliwości co do owulacji, ginekolog na pewno zobaczy ją na usg i powie Ci co tam się w środku dzieje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny... Pomożecie? Bo ja już zgłupiałam... Obiecałam sbie, ze na razie mi będę się bawić w mierzenie temp i dokładne wyliczanie dni plodnych, ale śluz i szyjkę obserwuję. Jakieś 3 dni temu, zaraz jak @ się skończyła szyjka była twarda i zamknięta a śluzu malutko i taki mętny. Dzisiaj przed prysznicem patrzę a tutaj zaczyna mi się pojawiać płodny śluz taki przezroczysty i rozciągliwy. No to dawaj badać szyjkę. I jest mięciutka i wydaje mi się, ze otwarta. Pobolewa mnie też prawy jajnik, tak jak zawsze przed ovu. No i już zgłupiałam, bo dzisiaj dopiero 8dc... co o tym myślicie?
Fimka - myślisz że mogłabym w przyszłym cyklu je odpakować?
Fimka - na pewno dopytam, bo jestem strasznie ciekawa właśnie do niej jadę i powiem wam, że strasznie się martwię, czy wszystko będzie ok...