reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Mam taką nadzieję ;) trzymajcie kciuki, żeby wszystko było dobrze ;) jeśli się okaże, że rzeczywiście to początek dni płodnych to trzeba się ostro brać za staranka ;)

Dziewczyny... Pomożecie? Bo ja już zgłupiałam... Obiecałam sbie, ze na razie mi będę się bawić w mierzenie temp i dokładne wyliczanie dni plodnych, ale śluz i szyjkę obserwuję. Jakieś 3 dni temu, zaraz jak @ się skończyła szyjka była twarda i zamknięta a śluzu malutko i taki mętny. Dzisiaj przed prysznicem patrzę a tutaj zaczyna mi się pojawiać płodny śluz o_O taki przezroczysty i rozciągliwy. No to dawaj badać szyjkę. I jest mięciutka i wydaje mi się, ze otwarta. Pobolewa mnie też prawy jajnik, tak jak zawsze przed ovu. No i już zgłupiałam, bo dzisiaj dopiero 8dc... co o tym myślicie?

Ja dzisiaj 10dc i mam podobnie, zakładam więc że dni płodne ;)
Dopytaj dzisiaj gin, to Ci powie czy jest pęcherzyk :tak:

Fimka - myślisz że mogłabym w przyszłym cyklu je odpakować?:p

Ja po nieudanym na pewno bym tak zrobiła, ale chcę sobie dać szansę bez wspomagaczy i zobaczyć czy coś z tego wyjdzie ;-)

Fimka - na pewno dopytam, bo jestem strasznie ciekawa ;) właśnie do niej jadę i powiem wam, że strasznie się martwię, czy wszystko będzie ok...

Pati - Na pewno będzie ok:)) napisz jak wrócisz co Ci ginekolog powiedziała:)
Fimka - trochę boje się przestymulowania jajników, ale poprzednio jak używałam lekarz nie zalecał monitoringów tylko dostałam receptę na 3 miesiące i tyle. Byłam niedawno u ginekolog na kontroli i ona powiedziała że wszystko ok nawet pytała czy o kolejne chce sie starać czy dać receptę na anty:D

Dziewczyny, zniknęła!!! :D nie ma torbielki!!! :D gin byla w szoku, ze tak szybko sie cofnęła ;) powiedziała, że to cud i że naprawdę jestem szczęściarą ;) i mam już ładny pęcherzyk ;) max za tydzien ovu i zalecenie, żeby teraz szaleć do woli :) a w poniedziałek na kontrolne usg czy pecherzyk pęknął ;) ale mi ulżyło! ;)

Sojnabig powodzenia w zalatwianiu spraw weselnych. Fajny okres przed Toba.

Pati powodzenia u lekarza.

Co do wzrostu jak mam 165 cm i 57 kg.

A ja coz niby wg ovufriend mialam owulacje. Ale to teraz bola jajniki i jest bardzo wilgotnie. Wczoraj testy owu negatywne. Nie wiem co myslec

Ankaka - jestem przeszczęśliwa :D ginka powiedziała, ze jestem młoda, więc nawet codziennie mogę szaleć :p mój G się ucieszy :p noni skoro taka szczęściara ze mnie, to może szczęśliwie sobie zmajstruję prezent na Święta :p

reklama
Pati super. Czy to jest pozytywny test ovu?

Załączniki

• 1449074858934.jpg
    1449074858934.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 32
Do góry