reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

ja właśnie nie mierze...bo nie kazał, powiedział tylko, żeby po 3 miesiącach zrobić ponownie test obciążenie glukoza i insulina

reklama
hm, to glukoza- u mnie inne normy:
na czczo 102 mg/dl
po 1h 134
po 2 h 159

a insulina na czczo 21 ulU/ml
po 1 h 116
po 2 h 163

Ja teraz chodzę co miesiąc do endo, diabo i gina- zwariować mozna:-D W piątek mam endo, więc jutro oznaczę tsh, ft3 i ft4. Ostatnio tsh 0,003:baffled: f-y w normie.

Ja teraz chodzę co miesiąc do endo, diabo i gina- zwariować mozna:-D W piątek mam endo, więc jutro oznaczę tsh, ft3 i ft4. Ostatnio tsh 0,003:baffled: f-y w normie.

oby badania tym razem wyszły dobre :) u mnie tsh zaś 2,45 niby norma, ale na ciąże jeszcze za dużo :) ogólnie u mnie ciśnienie też daje w dupę, skoki mam straszne :p ... czuję się jak te babki moherowe w poczekalniach NFZtu, od lekarza do lekarza :/

Aestima ja też mam puls wysoki, też Zdarza się koło 100 ale lekarz Powiedział mi że taki mój urok

Współczuję dziewczyny wizyt u lekarza, stania w kejkach, wysłuchiwania kłótni

reklama
Dziewczyny, współczuję tym, co na lekach muszą ciągnąć. Ja na szczęście tego problemu nie mam. No, ale zobaczymy, bo może po roku starań okaże się, że coś jednak nie tak jest i dołączę do Was!

Wczoraj cycki, dzisiaj żołądek mnie boli. I kurka plamię - tak jak przed okresem. Czytałam o implantacji, ale to za wcześnie na to raczej, bo @ mam mieć dopiero 2.09., czyli za tydzień (przy 28 dc). Więc nie bardzo to plamienie rozumiem...:baffled:
A dzisiaj w pracy dowiedziałam się, że będę mieć teraz umowę na czas nieokreślony, więc tylko działać!!!! Zielone światło już się pali pod każdymw zględem. Tylko zrobić "drugiego" trzeba teraz.:-D

Do góry