reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Mujer ja chodzilam do gin na NFZ ale mial USG i nie wyobrazam sobie, zeby mi nie robil tego usg bo przed kazda wizyta sie stresowalam czy wszystko ok, a po wizycie bylam uspokojona. Skoro teraz takie mozliwosci to ja jestem za USG.

Ankaka. - to możemy sobie przybić piątkę... U mnie rok minął dwa dni temu... A spać nie mogę, bo w pracy jestem do 6 rano :p
Ruda - wyobrażasz sobie moją minę jak ona mi to powiedziała? :D Chociaż powoli zaczynam wierzyć, że tak będzie... :p Wiara czyni cuda! :D

joanna - my też mieliśmy brać tylko cywilny ale bardzo się cieszę, że jednak zdecydowaliśmy się na kościelny :) Jednak bardzo to przeżywam, ale mam nadzieję, ze wszystko wyjdzie perfekcyjnie :)

Sojnabig fajna masz prace że możesz sobie tak siedzieć na bb ;-)
To już niedługo więc w sumie może być ;-) noc poślubna jest wasza.
Jak nie wyjdzie to będziecie się śmiali z tego ;-) Mój polamal prawa rękę przed ślubem ;-) poplakalam się ze śmiechu jak uszyłam u.lekarza że do wesela się zagoi. M odpowiedział wtedy tak to super to mamy tydzień ;-) mina lekarza bezcenna ;-)

Joanna ;-)

Migduch a co ty tak cicho? Mi przepowiedzias ten cykl ;-)

reklama
Takie mam :)

Załączniki

• 1447712888795.jpg
    1447712888795.jpg
    9,6 KB · Wyświetleń: 45
Do góry