reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Claudia piekne cudenka
Ja tez szydelkuje ale dla siebie i lada dzien bede robila Kolejny plaszczyk dla jamnika swojego. Taki sweterek az do ogona

claudia piekne cudenka :)
u mnie wczoraj okropny dzien niedobrze mi bylo ze szok ;/ dzis pelno sprzatania az jestem cala mokra u mlodych taki balagan ze normalnie masakra plakac mi sie chcialo i nadal chce sciany zolte zrobily sie czarne itp ;/ dzis z mdlosciami w miare ale do kosza ze smieciami nie dochodze bo zaraz laduje w ubikacji i mnie meczy ;/

Hej dziewczyny! Jednak na ginekologa musze czekać do stycznia. Nie chce iść do innego lekarza, poczekam aż mój gin będzie mógł mnie przyjąć, no chyba, że szybciej zajdę w ciążę. U mnie wczoraj chyba była owulacja albo mam teraz jakoś dni płodne. Jeszcze ta okropna pogoda dobija człowieka. :c

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Hej hej! Chyba nas jakaś moc księżycowa dopadła, bo u mnie też @ przyszła z trzydniowym opóźnieniem. Zazwyczaj mam cykle regularne, więc nadzieja się pojawiła. Test niestety nie pozostawiał złudzeń. Walczymy o sierpień!

Cudeńka robicie! Moje młodsze dziecię zażyczyło sobie maszynę do szycia pod choinkę. Myślę żeby jej kupić taką mini. Przeglądałam materiały na allegro- piękne są! Narobiłyście mi ochoty :). A z ciekawości zapytam jakie maszyny macie? Ja miałam starego poczciwego Łucznika, ale spaliła mi się. Muszę coś wymyślić.

Ja mam Victorie od niedawna i jestem z niej bardzo zadowolona wczesniej mialam starego łucznika i nie chcial zszywać mi np polaru albo grubszych tkanin

Hej dziewczyny :) Wieki mnie nie było na forum, najpierw synek chorował, a później remont mieszkania mnie całkiem pochłonął, ale teraz już postaram się być na bieżąco. Staranie zaczynamy od następnego cyklu nareszcie.
Gratuluje wszystkim mamusiom spodziewających się już dzidziusiów, a za resztę trzymam mocno kciuki :)

Skaba, ja starego Łucznika po Babci wymieniłam na Silver Crest z Lidla. Rzucili je niedawno za chyba 330 zł, a sporo tego było, zostały i w wielu Lidlach teraz je przecenili na 250 zł. A ja trochę szyję - minky, dresówka, to wszystko się przecież ciągnie, a Silverka jest rewelacja!!!! Jestem zachwycona. Dotychczas słyszałam o niej tylko dobre opinie, ale dopiero jak mam sama wszystko mogę potwierdzić. Super jest. Polecam serdecznie jak chcesz kupić.

reklama
Do góry