reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Nie nie. Myślimy z bratem dzielili mieszkanie na pół. I mi przypadła cześć bez łazienki i musiałam z Dużej kuchni zrobić i kuchnie i łazienkę.A że tu budownictwo state i było 3,75 wysokie to obniżamy wiadomo jak robić to odrazu prąd żeby były dwa liczniki i nowe kable. W łazience trzeba było dorobić Grzejnik i wyjścia na wodę i kanalizację. My wcześniej wynajmowalismy i mieliśmy miesiąc wypowiedzenia. Myśleliśmy że zdążymy ale to wiadomo jak jest w starych domach tu jeszcze podłogę wyrównać tu coś tam. Jak to mój mówię z gówna Palcu nie ukrecisz:-) do tego ja byłam w szpitalu i tak to trwa. M wrócił do pracy. A że pracuje albo cały dzień albo całą noc to nie ma kiedy robić

reklama
Aaaaa, takie buty! No remonty każde ciągną zawsze dużo więcej czasu i pieniędzy niż się zakłada:-D Dużo roboty takie przerabianie. My ciągle dolnej łazienki nie mamy, więc już teraz obczajam płytki i chcę kupić, niech stoją. A jak będzie czas to się położy. Ale muszę w tym roku jeszcze mieć tą łazienkę. Ewentualnie poczatek przyszłego.

A kafelki to dopiero drogie i ciężko coś wybrać :-) fajnie jak robią w sklepie projekt to widzisz dokładnie ile kafelek potrzebujesz a nawet gdzie będzie przecięcie. Nam to pomogło. Ja chciałam szara łazienkę i nachodzilam się za kafelki bo albo za ciemne albo cena powalala na kolana

Ostatnia edycja:
hej laski! ja cały dzień w rozjazdach, zaś włóczę się po lekarzach...z tych moich badań wyszło, że miałam cukrzycę ciążową i mogło to być przyczyną poronienia...szkoda, że mój (na szczęście były) gin tego nie wychwycił, teraz mam stan przedcukrzycowy, ścisła dieta i mam zażywać Siofor 500...ale jak naczytałam się o skutkach ubocznych to odechciewa mi się wszystkiego...:/ 3 miesięczny bezwzględny zakaz zaciążenia kazał mi 3x dziennie mierzyć ciśnienie bo mam za wysokie i zrobić rezonans nadnercza...bo coś mi wyszło na usg...jak nie urok to sraczka :/

Sikulinda nie poddawaj się :)
Wiem, że przykro takie rzeczy słuchać, że przez niekompetencję lekarza Ty musiałaś cierpieć ...
Trzy miesiące szybko zlecą i ani się obejrzysz będziesz cieszyła się rosnącą dzidzią :)

Sikulinda współczuję ci bardzo... Ale musisz być silna. Twoje dobre nastawienie + dobre leczenie = szybki powrót do zdrowia. Ani się obejrzysz i będziesz mogła znowu zajść w ciążę.
Bardzo serce mnie boli kiedy dowiaduje się, że ktoś tak bardzo się stara, dba o siebie, regularnie chodzi na badania i mimo wszystko się nie udaje, a sąsiadka do lekarza chodzi 2 razy na ciążę i wcale o siebie nie dba, bez komplikacji przełazi całą ciążę i rok po roku rodzi przez cc w sumie 4 dzieci.... Gdzie tu sprawiedliwość.....

Nie ma sprawiedliwości.
Kurde dostałam plamienia i nie wiem czy okres zaczyna się 6 dni wcześniej czy plamienie :-( to co cykl 22 dni?. Chyba jeszcze mi się okres nie wyregulowal po ciąży bo to dopiero 3 będzie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry