reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

A ja mimo że teoretycznie powinno być przeciwnie, bardzo mało czytam. Praca, dom, korepetycje, szyje od niedawna też i co chwila jakieś zamówienia wpadają... i się ledwo ze wszystkim wyrabiam. Teraz urlop miałam to ciutkę nadgoniłam.

Mój mąż pojechał na 2 dni, wróci w piątek wieczorem, więc zaraz idę releksującą kąpiel sobie zapodać:-) Stary musi odpocząć po ciężkiej charówce!!! W końcu seks 3 razy w ciągu 6 dni to dla niego wyzwanie, bo mój taki raczej... spokojny z tym tematem :zawstydzona/y:

reklama
Boże wanna o tak. Od lipca mieszkam w nowym mieszkaniu i mam tylko prysznic a wcześniej w wynajmowanym była wanna. Uwielbiam długie leżenie w Wodzie a z książką to już Marzenie

ruda - ja z kolei w poprzednim mieszkaniu miałam prysznic tylko i bardzo tęskniłam za wanną! Ale teraz jak mamy i jedno, i drugie, to w wannie siedziałam może z 5 razy (przez 2 lata jak tu mieszkamy!)... Czasu mało, poza tym ta nasza wanna jakaś niewygodna jest. Za głęboka i niewygodnie głowę się trzyma. Miałam kiedyś taką poduszkę dmuchaną do wanny, ale dziecko szybko ją załatwiło :(

Ja tez nie mam wanny, ale namawiam m zebysmy zainwestoeali.

Akurat jak mk sie nie chce spac to pewnie musial zostac dluzej w pracy bo jeszcze go nie ma :(

Witam się z Rana.
Cytrynowa nie ma jak u mamy

Ja jestem świeżo po remoncie i romyslalam nas ta wanna strasznie. Ale miałam do wyboru albo Wannę i. Bez umywalki i nie wiadomo czy kibelek by wszedł albo prysznic

reklama
ruda moja mama ma podobnie w lazience. albo wanna i maly kibelek i nic wiecej. albo prysznic umywalka pralka i kibelek. wybrala opcje z prysznicem.

Do góry