reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ja myślę, że MAMUŚKA HANDMADE będzie w sam raz :tak::-)

Młoda ma powiekszoną błonę w uszach, na razie bez antybiotyku. Jeśli jutro też taka wysoka temp. będzie to włączam antybiotyk.:baffled:

ewix - ta poszewka wiązana? Bo nie skumałam, a jakieś sznurki tam widać...:zawstydzona/y:

Hej dziewczyny,
apostrofa - zdrowia dla córci, zeby jej ta goraczka przeszla, ostatnie co potrzeba to jakies choroby..

ankaka - ty sie kuruj i wracaj do zdrowia szybko, co do synka i przedszkola to z jednej strony tylko sie cieszyc, gorzej jakby nie lubil przedszkola ;)

karola1507 normalnie masz wymarzone warunki nic tylko do roboty i potem czekac na dwie kreski, trzymam kciuki

pinezka1990 trzymam kciuki i czekam az napiszesz nam ze tobie sie nastepnej udalo

Co do forum to mie tez wygodniej przez aplikacje, tak to zawsze zajze jak latam za mloda a jak tylko wyciagam laptopa to ona pierwsza, dopiero dzis zaakceptowalam zaproszenie.
U nas tez sie juz coraz zimniej robi a moja corcia to tylko by na zewnatrz siedziala, ale ona kocha zime wiec jej to obojetnie, tylko ja bym najlepiej zawinieta w koc przeczekala zime.

Ewix cudne te Twoje dzieła! dziewczyny zazdroszczę Wam takich talentów, ja wybitnie nie mam ręki do igły :D a to można cuda wyczarować i jeszcze przyoszczędzic na ubrankach :) pocieszam sie tym że gram na pianie i zamierzam całą ciążę ostro grać, co by się dzidzia osłuchała :D
Pinezka - trzymam kciuuuuki!!!!!!!!!!! mam tak samo - jutro powinna być @ i zero objawów... może to dobry znak :)

Wszystkie chore mamy i dzieciaki - zdrówka dla Was :-)

reklama
Do góry