reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ankaka ja z biedronki jakoś. Szyję to za dużo powiedziane. Narazie uczę się na starej pościeli. Dopiero czekam na pierwszy prawdziwy materiał ;-)
Maszynę mam od mamy, kurzyla się u niej więc jej zabrałam ;-) Mam dużo planów co uczyć tylko czasu mało :-( Jaś marudny, w dzień niechce spać a jak usnie na noc to ja padam.
Nie lubię jesieni:-(

Ewix wyślij link na priv. Bardzo tania przesyłka;-) chyba ich polubie ;-)

Nasza apostrofa też szyję i to piękne rzeczy
Claudia twoje rzeczy są boskie

A ja szycia szczerze nienawidze. ;) To kompletnie nie dla mnie...

Dziewczyny, pokazcie testy z dwoma kreskami! Rozswietlcie te szare dni dobrymi nowinami, pliiis... :)

Boze.. mam dreszcze, bole miesni i nie dobrze mi .. dzisiaj jestem tylko na jogurcie owocowym bo nic wiecej nie przelkne. Wezcie to chorobsko ode mnie :(

Hejo:-)
Ale dzisiaj ponury dzień. Spać mi sie chce jak nigdy. U mnie dni płodne pełna para. Mąż milutki się zrobil:-) oby tak dalej. jutro wizyta u gin i monitoring.. Żebym już coś konkretnego się dowiedziala. Normalnie nie mogę się doczekać..

reklama
Do góry