reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Nie spalam w nocy. Brzucho bolało. Czekałam aź dostane @. Teraz nie śpię od 5:30. Boję sie iść do łazienki zobaczyć czy jest bo ciągle ciagnie mnie w dół. Mam ochote zacisnac kolana żeby nic nie moglo polecieć:-D.
Jeszcze 4 dni.
Ktoś dziś testuje?
I o co chodzi z grupą?

reklama
Ja juz przedtalam sie nastawiac, ze a musze urodzi wtedy a wtedy. Zreszta juz i tak bedzie wieksza roznica niz 3 lata, ale dola i tak mam.

U nas snieg dzisiaj sypie. Musialam busem jechac z malym do przedszkola bo sie nie przygotowalam na snieg. Potem bieglam w tym sniegu na busa do pracy i juz czuje jutrzejszy bol gardla ..

Needi sama nie wiem o co chodzi z ta grupa. Byla taka opcja to zalozylam i jak chcecie to was zaprosze i razem zobaczymy co to. Najwyzej sie usunie :)

Dzień dobry i miłego dnia wszystkim!
Pewnie nie mam szans was dzisiaj nadrobić po powrocie, ale może.. wieczorkiem.. przy kominku :) dziś stwierdziłam, że ja lubię zimę. Mam więcej czasu i jestem bardziej wypoczęta - wieczory długie to czasu na relaks więcej. Pod warunkiem, że nie muszę gnać autem na drugi koniec Polski :)

Ja nie nawidze zimy! Nie nawidze wychodzic do pracy jak jest ciemno i tak samo wracac jak ciemno. Zreszta sama w sobie ta pogoda mnie doluje :)

Przeczytałam i nie pamiętam co miałam napisać ;-)

Ale jaka grupa?

Malami się nie odezwała

Olha powtarzałas test?

U mnie @ pełna para

Wlasnie jaka grupa? Ja pije kawke i pewnie dzisiaj listonosz przyniesie mi moje materiały do szycia :D

Ruda ja do @ mam jeszcze 5 dni ale i tak czuje ze nadejdzie.

Ale mialam ostatnio piękny sen. Snily mi sie święta i ze przed cala kolacja ubralam mloda w koszulkę z napisem " bede wspaniałą starszą siostrą" i wszyscy sie zachwycali tym faktem. :D

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry! No ladnie... Juz snieg?! Ja nie lubie zimy ale moja corka sniegu nie moze sie wprost doczekac. Ciagle slucham o sankach i balwanku ;)

Do góry