reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Dziękuję :*
Aż mi łezki się pokulały na widok takich miłych słów. Cieszę się z każdego dziecka,z każdej ciąży bo to największe błogosławieństwo jakie człowiek może dostać :) Może i mnie to kiedyś spotka ale na razie pozostaje mi cieszyć się szczęściem innych...

Z całego serca życzę Ci wszystkiego co najlepsze :*

Strawbelka trzymam kciuki mocno! Bardzo mocno :)

Madzia zrób, druga bete w poniedziałek, a dupka możesz brać 2x1 nie zaszkodzi. I nie martw się niczym, tylko spokój może nas uratować :D

Pyzia wierzę, że Twoje marzenie się spełni, powodzenia :)

Straw Ty tez !! Musisz myślec pozytywnie gratuluje :)))

Magda gratulacje :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Dziewczyny czy to możliwe że pęcherzyk nie pękł i robi się torbiel? Od dwóch dni pobolewa mnie podbrzusze i czuję taki dyskomfort i mam wrażenie że brzuch jest taki jakiś wzdęty. Nie wiem od czego to ale do przyjemnych nie należy...

reklama
Już jest Kochanie 76,9
Popłakałam się i cieszę się i staram nie cieszyć za szybko i tak na zmianę te emocje:)
Dzwoniłam do lekarza, potwierdził, że ten wynik to ciąża. Powiedział, że nie trzeba powtarzać badania.
On taki konkret facet jest.
ale kazał brać duphaston 2xdziennie po 0,5 tab. Jakoś dziwnie i znowu mam swoje przeczucie, żeby jednak brać 2x1.
Za tydzień do niego jadę.
Pyziu a na jakim Ty jesteś etapie??
Gratulacjeeee piękna beta :)

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry