Nie ukrywam, że troszkę się martwię, czy dalej będzie wszystko dobrze, ale dziękuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Musisz myslec pozytywnieNie ukrywam, że troszkę się martwię, czy dalej będzie wszystko dobrze, ale dziękuję
Dziękuję :*
Aż mi łezki się pokulały na widok takich miłych słów. Cieszę się z każdego dziecka,z każdej ciąży bo to największe błogosławieństwo jakie człowiek może dostać Może i mnie to kiedyś spotka ale na razie pozostaje mi cieszyć się szczęściem innych...
W środę miałam podany pregnyl więc do bety jeszcze jakieś 10 dni. Ale nie liczę na nic...Pyzia możliwe ale mnie tak pobolewal w miesiącu gdy ostatni raz mialam owu bo potem ciaza kiedy betę robisz ?
Madziula robiłaś betę?Nie ukrywam, że troszkę się martwię, czy dalej będzie wszystko dobrze, ale dziękuję
Gratulacjeeee piękna betaJuż jest Kochanie 76,9
Popłakałam się i cieszę się i staram nie cieszyć za szybko i tak na zmianę te emocje
Dzwoniłam do lekarza, potwierdził, że ten wynik to ciąża. Powiedział, że nie trzeba powtarzać badania.
On taki konkret facet jest.
ale kazał brać duphaston 2xdziennie po 0,5 tab. Jakoś dziwnie i znowu mam swoje przeczucie, żeby jednak brać 2x1.
Za tydzień do niego jadę.
Pyziu a na jakim Ty jesteś etapie??