reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Cała noc brzuch mnie bolał już myślałam że @ szybciej a tu nic. 2-4 dni do @.

Urszula a ty?

Claudia ja nie mogę nawet czytać takich historii
U mnie w mieście babka przez takie ściskanie ma chore dziecko teraz.
Co do oddania to dobrze zrobiła. Lepiej tak niż miała wrzucić albo zabić akurat to popieram. Niechcesz oddaj ktoś kto bardzo pragnie się ucieszy. Ale też bym tam płakała

Jak tam dziewczyny?

reklama
Needi, a ile ma córka? Ja to sie cieszę, bo Adaś odkąd skończył 2 miesiące przesypia noce, więc będzie mieć w razie co jedno budzące dziecko :D

Straszne historie :( lza w oku się kręci po przeczytaniu tych okropienstw. Ale tak jak mówicie. Tali jest ten chory świat i nic na to nie poradzimy!!

Ruda no to bomba. @ nie ma brzusio pobolewa to naradzie dobry znak. Mocno trzymam kciuki za Ciebie.!!

Needi ja teraz jak juz wiem ze jestem w ciąży to po malu zaczynają mnie nachodzić takie myśli. Jak ja sobie dam rade? Mamy takie malutkie mieszkanie. Wlasciwie dla kawalera byloby super ale nie dla 4os rodziny! Mój synek do przedszkola musi być wyspaany a tu taka mala Kluska będzie się budzić w nocy po X razy i plakac...hm...może to tylko mjr niepotrzebne zmartwienia.... nie wiem. Ale obawy zawsze SA....

Cześć babki ja dziś w nastroju znakomitym :) z samego rańca byłam na targu kupiłam sobie kurtę skóropodobną typu "moda chińska" ale nawet nie wygląda tandetnie i trampeczki z vicesa za 4 dyszki...wymarzłam jak fiksior i teraz grzeje się herbatką http://image.ceneo.pl/data/products/33316811/f-vices-sneakersy-y449wh-s2-91p.jpg

julita ja z leków biorę: letrox i siofor, a ze wspomagaczy: kwas foliowy i witaminy dla ciężarnych, czasem jeszcze jak sobie przypomnę to witaminę D3, K2 i Bcompex

ankaka ostatnia @ była, jutro ma przyjść następna ale nie będę testować, bo jeszcze miesiąc muszę odczekać wstrzemięźliwości a w listopadzie zachodzę...mówię wam! :-)odebrałam już część wyników z wymazu z szyjki....i tak: mycoplasma, ureaplasma, i mykologia i bakteriologia wyszły ujemne :-) czekam jeszcze na chlamydię...

Claudiaaudia tak jak wspominałam nie każda kobieta musi mieć objawy ;) i dokładnie sir z tobą zgadzam ze dobre i pozytywne nastawienie do siebie i swojego organizmy dużo znaczy :)

Ruda1991 ja jestem już mama i mam 4 letniego synka i wiem ze matka zawsze martwi sie o swoje dziecko przez cale życie ale nerwy tez nie są dobre szczególnie w Czasie ciąży, chociaż ja tez bardzo sie bałam z miesiąca na miesiąc przed pojęciem na USG ale jak już Ginekologa potwierdził ze jest wszystko w porządku i dziecko rozwija sie prawidłowo to moj strach sie zmniejszył

reklama
Do góry