reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ruda ja wiem o czym mówisz bo z moim synkiem Nir mialam nic a nic objawów .... bylo wszystko po staremu tylko apetyt mega i brzuchol rosnal:-) i tez się zamartwialam ze cos jest chyba nie tak bo mi nic totalnie nie jest. a teraz po prostu tragedia. To juz mi mój chlop mówi ze dziewczynka :D

Claudia jeśli chodzi o posiadanie dzieci. Moja teściową powiedzialaby Ci na to tak: Bóg dlatego im daje żeby ich nawrócić. Żeby cos im udowodnić. Tylko ja sama nie bardzo rozumiem co im chce udowodnić. Ale może faktycznie cos w tym jest?! Może poprzez urodzenie dziecka Bóg chce żeby się taka jedna z druga cipa nawrocily??

Olha i Ruda kochane..... 3mam kciukasy. Będzie dobrze !! Musi!

reklama
Ruda ja wiem o czym mówisz bo z moim synkiem Nir mialam nic a nic objawów .... bylo wszystko po staremu tylko apetyt mega i brzuchol rosnal:-) i tez się zamartwialam ze cos jest chyba nie tak bo mi nic totalnie nie jest. a teraz po prostu tragedia. To juz mi mój chlop mówi ze dziewczynka :D

Claudia jeśli chodzi o posiadanie dzieci. Moja teściową powiedzialaby Ci na to tak: Bóg dlatego im daje żeby ich nawrócić. Żeby cos im udowodnić. Tylko ja sama nie bardzo rozumiem co im chce udowodnić. Ale może faktycznie cos w tym jest?! Może poprzez urodzenie dziecka Bóg chce żeby się taka jedna z druga cipa nawrocily??

Olha i Ruda kochane..... 3mam kciukasy. Będzie dobrze !! Musi!

Moze ktoras z nicj sie nawroci nie mowie ze wszystkie sa zle. Ale kuzwa u mojego meza w miejscowosci pare lat temu babka rodzila co roku dzieci w koncu maz wyjechal zaagranice a ona znowu w ciazy byla nikt o tym nie wiedzial tak sie maskowala a jak sie urodzilo to na strych i do beczki po kiszonie. Za jakis czas przyjechal maz znowu zaszla i znowu ta sama sytuacja i do beczki. Tesciowa sie w koncu cos zczaila bo za szybko cos chudla. Znalezli te dzieci w tych beczkach. I co?
Pewnie pomyslicie ze kratki itp. Otoz nie. Dziewczyna zrobila sobie zolte papiery i co i do tej pory wychowujr reszte dzieci z mezem. To bylo z 10 lat temu wtedy nie bylo glosno o tych dzoeciobojczyniach. I to jest ku... sprawiedliwosc. Ona sie nawrocila.

I jesscze jeden przyklad. W liceum laska z klasy byla w ciazy nikt o tym nie wiedzial. Akurat zlozylo sie ze rodxila w ferie. Ale o dziecku dowiedzielismy sie jak sie ochlala na studniowce. I nic po niej niej nie bylo widac na wf normalnie cwiczyla. Jak deska byla na brzichu. A dlaczego? Bo sie po****na sciskala elastycznym bandazem tak mocno ze rodzila w jakoeks klinice bo dziecko bylo tak male i przyduszone ze nie wiadomo bylo czy przezyje.

Claudia straszne te historie ale takich jest niestety cala masa. I tylko okrutnie zal tych dzieci bo czemu one winne?.. :(
Nie ma sprawiedliwosci!

Claudia straszne te historie ale takich jest niestety cala masa. I tylko okrutnie zal tych dzieci bo czemu one winne?.. :(
Nie ma sprawiedliwosci!

Straszne o az serce czasem boli. Ale taki jest nasz swiat. Jak moja przyjaciolka teraz rodzila to obok niej rodzila dziewczyna ktora nawet nie chciala podac swojego nazwiska i oddala dziecko od razu. :( moja przyjaciolka mowi ze plakala razem z pielegniarkami

Malami, trzymam za Ciebie kciuki! Będzie dobrze :*

A ja tam nie oceniam tych co oddają dzieci. Myślę, że w większości przypadków te kobiety bardzo cierpią. A dla dzieci tak pewnie będzie lepiej. Różne ludzie mają sytuacje. A cóż, życie nigdy nie było, nie jest i nie będzie sprawiedliwe. Nie tylko pod tym kątem.

Zazdroszczę braku objawów. Ja cały pierwszy trymestr rzygałam. Tragedia. Jak ktoś tak ma cały czas to ok. Podobno najgorzej jak objawy ciąży raptownie znikną w I trymestrze.

Sorry za spamowanie, ale Adaś nawala zabawkę, więc mam czas trochę nadrobić :-D Jejku, jaki on się ruchliwy zrobił. Z oczu go spuścić nie mogę. Najlepsze kable, kontakty. Wisi na mnie cały dzień. Ja jem to on wisi na nodze, ja biorę prysznic to wisi na wannie, ja zmywam to wisi na nodze i tak w kółko :rofl2:

Ruda, a Ty jak tam? @ przyszła?

Witam nowe przyszłe mamusie ;-)

Oj, już się zabawka znudziła marudce.

reklama
No dziś ktoś miał testowac?

Dzis Mała spała całą noc do 5:30. Raczej sie w nocy budzi i chce mleko. Czasem sie zastanawiam jak dam sobie w nocy rade z dwójką. Ale jak sobie pomyśle że mi się teraz nie uda to mi smutno. Nic nadzwyczajnego w organizmie się nie dzieje i z obawą wygladam oznak @. Giska a ty jak. ?

Do góry