reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Hej Tarantina :)

Dziękuję bardzo, i ja będę trzymać kciuki za każda tutaj Dziewczynę która stara sie o dzidzię :) żeby jak najszybciej ten moment nadszedł :) a Ty jesteś w ciąży ze masz mdłości i aż tak zle sie czujesz ?

Claudiaaudia jak to jest możliwe ze masz 2 razy w miesiącu dni plodne? Jak to wyliczylas? :)

Witam nowe staraczki. A ja się ostatnio wcale ciążowo nie czuje :( oprócz żyłek na biuście i braku miesiączki nie mam żadnych objawów... Już od zmysłów odchodzę, że coś jest nie tak. Chyba zwariuje zanim dotrwam do wizyty u gina.

Cześć malami25

Powiem Ci ze przy pierwszej ciąży nie miałam w ogóle żadnych objawów ciąży, spóźniał mi sie @ jakoś 2 tygodnie i postanowiłam zrobić test ciążowy i wyszło ze jestem w ciąży :) przez cały okres ciąży pobolewaly mnie tylko piersi od około 4 miesiąca zajścia do rozwiązania. Nie wszystkie kobiety muszą mieć objawy, zachcianki itp. Wiec nie zamartwiaj sie tylko zrób test przed pojęciem do ginekologa ;)

Claudia Skąd to wiesz? To w ogóle możliwe.? Jeśli tak. To masz podwójne szanse:-D

Prosze. To jest tak ze we wrzesniu mialam 22 @ wiec te rozowe kropki to dni plodne co mialam teraz pptem na czerwono @ i pod koniec miesiaca znowu. Jakby sie udalo to jeszcze czerwiec zalicze. Hehe

Załączniki

• 1444240847066.jpg
    1444240847066.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 32
Witam nowa kobitke! Czesc Olha:)

U mnie nadal brak @, dzis 32dc no ale sadzac po ostatnim cyklu to jeszcze nawet nie spóźnienie... Dzis rano czulam sie tak ze bylam pewna ze za moment dosnane okres wiec cos mi sie wydaje ze u mnie ten cykl nieudany.

Ruda trzymam mocno kciuki by @ nie przyszla.

Tarantina ja bedac w ciazy z corcia tez nie mialam zadnych objawów. I pobolewanie piersi tez bardzo szybko mi minelo. Wiec glowa do gory!:*

reklama
Cześć mehle :)

Mi się spóźnia tak około 9 dni @ i od tego czasu mam dziwne pobolewanie podbrzusza nawet kilka razy dziennie tak jak by do @. Zamierzam właśnie zrobić test ciążowy...bo mam tez inne objawy ...

Kto wie może rodzi sie w tobie nowe życie :) nie ma co sie zalamywac wystarczy tylko być cierpliwym żeby zobaczyć czy sie udało :)
Będę trzymać kciuki

Do góry