reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Witaj Claudiaaudia

Zobaczymy czy mi sie udało :) i dziękuję.
Bliźniaki? A to nie kwestia genów? :) i tego czy ktoś ma w rodzinie bliźniaki ?

reklama
Witaj Claudiaaudia

Zobaczymy czy mi sie udało :) i dziękuję.
Bliźniaki? A to nie kwestia genów? :) i tego czy ktoś ma w rodzinie bliźniaki ?
Znam dwie pary ktore nie mialy w domu blizniakow ani w rodzinie i pp odstawieniu tabletek urodzily blizniaki nie wytlumacze tego precyzyjnie ale jak im lekarz tlumaczyl ze po prostu yo co bylo blokowane podczas brania tabletek nagle zostalo uwolnione i zdwoilo swoja sile :)

Claudiaaudia

wow :) wystarczyłoby mi jedno bo już jedno mam 4 letnie ale jak byłyby bliźniaki no to cóż mialabym :) chociaż wolałabym żeby było jedno :)

Giska trzymaj trzymaj ale ja się nie napalam. Prędzej myślę że to na okres

Olha witaj. Ja bym robiła jak najszybciej. Bliźniaki nie muszą być w rodzinie ;-)

Witam Ruda1991 ;)

Zamierzam właśnie zrobić test jutro albo pojutrze :) . I zobaczymy co będzie a później będę myślała czy oby na pewno pojedyncza ciąża :)

reklama
Część dziewczyny :-)
Przede wszystkim to witam nowa Mamusie Olhe i życzę 2 grubasnych kresek !!!!

Ankaka cos to narobila?? Mi al być pozytyw a tu taka fatalna wiadomość! Choć wlasciwie to do końca niewiadomo skoro mia las takie krótkie plamienie?!
Owca z tego co kojarze to tutaj również niewesolo :-(
Uda się dziewczyny zobaczycie. Dzieciaczki same sobie wybierają chyba najwlasciwszy moment ...

A u mnie? Pod górkę! Czuje się fatalnie. Spać spać spać i spać to ja umiem teraz na okrąglo. A od wczoraj mdlosci. W piątek IDE do lekarza to mam nadzieje ze cos więcej juz zobacze:-)
Dziewczyny oprócz Olhy to która następną do testu?? Za kogo mam 3mam kciuki w następnej kolejności??

Do góry