reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Czekamy z niecierpliwością :)
A ja dzisiaj umieram ... gardło i zatoki , a musiałam poginać do pracy... dobrze , że jutro wolne. Jak się uda i wszystko będzie dobrze to tak sobie myślę , że jeszcze kilka dni i na l4 :)
A jutro muszę rano zwlec zwłoki przed 7 i do szpitala na bete powtórną... Trzymajcie kciuki, bo ja mam jakieś złe przeczucia... Może to tylko moja wyobraźnia
Jakie złe przeczucia? !
Będzie super beta i koniec kropka:))
Złe przeczucia to ja mam co do jutrzejszego testu:p

reklama
Beta 16,91 mIU/ml :confused:
Rewelacja! Super, bardzo się cieszę kochana! Gratuluję - nie dziękuj ... niech betka rośnie :)

lenaka - kochana super wieści. Patrzę na Twój suwaczek i normalnie popatrz jak ten czas szybko leci! :)
CzarnaMadzia - wklejaj testy alfabetycznie jak trzeba :) czekam i trzymam kciuki!

Czekamy z niecierpliwością :)
A ja dzisiaj umieram ... gardło i zatoki , a musiałam poginać do pracy... dobrze , że jutro wolne. Jak się uda i wszystko będzie dobrze to tak sobie myślę , że jeszcze kilka dni i na l4 :)
A jutro muszę rano zwlec zwłoki przed 7 i do szpitala na bete powtórną... Trzymajcie kciuki, bo ja mam jakieś złe przeczucia... Może to tylko moja wyobraźnia

Wszystko będzie dobrze ... nie denerwuj się na zaś.:tak: Bedzie duuuuża betka ..

aniay - Rozumiem Cie dokładnie ... miałam tak samo. Trzeba walczyć kochana bo nikt za Nas tego nie zrobi ... Trzymam kciuki za Ciebie słońce.

Nessi a jak Twoja fasolka? Dawno mnie tu nie było i ciężko nadrobić 2tysiace postów ;)

Czarna czekamy jutro na Twoje testy :D

Mój chłop się dziś na mnie dziwnie patrzy, bo ja mu nic nie mówiłam jeszcze, nic a nic... Chyba, że coś po mnie widać :p

Beta rośnie ... ale powinnam być w 7 tygodniu i 4 dniu ciąży a na usg wychodzi teraz 6 tydzien pewnie- albo stoi i nic nie wychodzi ...tylko te mdłości od 3 dni mnie zabijają, dzisiaj zasłabłam też

reklama
Do góry