reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Nie no, nie wierzę jeszcze. Co jak co, ale w tym cyklu bym się nie spodziewała. Nie czułam owulacji w ogóle, nawet śluzu nie miałam typowego. A chłopa swojego to ze trzy razy nago widziałam :-D:-D:-D haha
Ok byleby nie przyszła @ a reszta będzie dobrze :) na razie nikomu nie powiem, jak wytrzymam :p

Agnesis ciche gratki :)

Czarna nie gadaj tylko testuj jutro :-p Na pewno nas wkręcasz z @ żeby nam zrobić niespodziankę :)
Jeszcze kupę miejsca zostało w marcu :)

Zuziaczku rozwaliłas mnie:*
Jak @ się do jutra nie rozkręci to wkleję rano test oki? ;)
Ten cykl jest wesoły... taki wesoły jak dziadek z wesołego autobusu:D
Czekamy z niecierpliwością :)
A ja dzisiaj umieram ... gardło i zatoki , a musiałam poginać do pracy... dobrze , że jutro wolne. Jak się uda i wszystko będzie dobrze to tak sobie myślę , że jeszcze kilka dni i na l4 :)
A jutro muszę rano zwlec zwłoki przed 7 i do szpitala na bete powtórną... Trzymajcie kciuki, bo ja mam jakieś złe przeczucia... Może to tylko moja wyobraźnia

reklama
agnesis, trzymam kciuki.
lenaka, gratuluje!!!!
czarna, zbieraj sie i zaciążaj. ;)
Nessi, spoznione ale szczere ufffff ze wszystko ok.

A ja się przyszłam pożalić. Znajoma od mojego A. z pracy właśnie mi powiedziała że jest w ciąży. Cieszę się ale zazdrość ukłuła. Moj kochany przytulil, ucalowal i powiedzial ze sam jest troche zazdrosny.
Jak do sierpnia nie zaciąże to wybiorę się prywatnie w PL. Nie mam innej opcji.
Tak bardzo chciałabym sie nie przejmować.

Do góry