reklama
Gratulacje ogromne ;-)Już po ... Pan doktor stwierdził, że ciąża jest młodsza, z usg wychodzi 5 tydzień i 3 lub 4 dzień. Pęcherzyk ciążowy ma wymiar 0,84 cm a żółtkowy 0,52 cm ... zarodka jeszcze brak, ale powiedział, że nawet jak ciąża ma 6 tygodni i 6 dni to jeszcze nie musi być widoczny zarodek, Beta dobra ... wszystko się mieści w normach. Sprawdził mi też jajniki na obecność ciąży pozamacicznej ...wykluczył ciąże zaśniadową i puste jajo płodowe.
Pozostaje mi czekać do środy ... powiedział, że będzie widać już zarodek, bo na jego oko i obliczenia to bardzo młoda ciąża i okresem mam się nie wzorować. Oglądał te moje wcześniejsze USG od tej mojej ginki i stwierdził, że robił je ktoś niechlujnie.
kate2288
Fanka BB :)
Dziewczynki moje kochane :* doradzcie mi... co zrobić z tym dupkiem? Odstawić go, tak jak radził gin? Do poniedziałku? Czy brać go dalej? Nie wiem czy będziecie widzieć ten wykres, ale wkleje Wam:
Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend
Mam dzisiaj tak jakby drugi skok o 0,2 stopnia, czyli tak jak mowilyscie, mogło być jeszcze za wcześnie... ale co teraz z tym dupkiem?
Mam dzisiaj tak jakby drugi skok o 0,2 stopnia, czyli tak jak mowilyscie, mogło być jeszcze za wcześnie... ale co teraz z tym dupkiem?
G
Gość
Gość
Miss Czarna uwielbiam Twoje postyTo normalne, ja też się wkurzam jak @ przychodzi... ale później się ciesze że w ogóle przyszła (bo u mnie z cyklami jest słabo;/ Też się nakręcam (mimo że pózniej wydaje mi się to śmieszne)... To normalne)
Jak ktoś bardzo czegoś pragnie to każda porażka go dobija... ale i przybliża do nagrody!
Każdej w końcu się uda, trzeba tylko te bezowocne cykle zaliczyć i dojść do tego wymarzonego
Olvi nie mów tak! To że większość ludzi to skończeni idioci nie oznacza że my mamy tacy być!
Uwierz mi że ludzie którzy nie mają wartości wcale nie są szczęśliwi.. nawet jesli uda im się urodzić w czerwcu (bo tak sobie wybrali) wcale ich to na długo nie uszczęśliwi. Tak samo jak nowo narodzone dziecko!
Zaraz uciekną od niego bo widocznie za mało się o niego starali, nie zdążyło nabrać wartości...
Zazdrościmy takim ludziom szczęścia a w połowie drogi okazuje się że my osiągnęliśmy to samo tylko małymi krokami.... i to co udało nam się zgromadzić jest trwałe. Ich rzeczywistość w ciągu jednego dnia rozpada się jak domki z kart gdy tylko ktoś mocniej dmuchnie. NIe bez powodu los jednych tylko nagradza a innych każe.
Tylko karani są naprawdę szczęśliwymi ludźmi, bo dobrze wiedzą co znaczy żyć w nieszczęściu, tak samo jak zdrowy który dobrze wie co znaczy cierpieć z powodu choroby.
Dlatego musimy jeszcze trochę pocierpieć żeby być naprawdę szczęśliwe:*
G
Gość
Gość
U...nowa kolezanke tutaj mamy? Czy ja cos przeoczylam? WitamyGratuluję ;-)
G
Gość
Gość
Ja bym brala dupka dalej, jak jest szansa na ciaze.Dziewczynki moje kochane :* doradzcie mi... co zrobić z tym dupkiem? Odstawić go, tak jak radził gin? Do poniedziałku? Czy brać go dalej? Nie wiem czy będziecie widzieć ten wykres, ale wkleje Wam:
CzarnaMadzia
Moderatorka
Miss Czarna uwielbiam Twoje posty
Dziękuje Strawbelka:*
Dla was takie wypociny pisze, bo w domu nikt nie chce mnie słuchać
NeSSi
Moderatorka
Dziękuje Strawbelka:*
Dla was takie wypociny pisze, bo w domu nikt nie chce mnie słuchać
CzarnaMadzia
Moderatorka
Słyszałam że wczoraj spełniłaś jedną z moich dzikich fantazji seksualnych??
reklama
pyzia-75
Fanka BB :)
Ovli czy ja mam się zdenerwowac? Co to za zanikanie z forum? Dziewczyno nie rób tego bo zostaniesz sama ze swoim dołem i kto go zakopie? Kto mnie będzie pocieszać po kolejnym niepowodzeniu, kto mi buziaczki będzie przesyłał? No kto? Kochana nie załamuj się bo i dla Ciebie w końcu zaświeci słońce. <3Tylko wiesz co , mi sie wydaje , że ja nigdy nie donoszę , zajdę w tą ciąże ale nie dotrwam do końca .
Nie będę smucić , muszę odejść narazie z forum . Kiedys sie odezwę . Każdej z was z osobna życzę szczęścia i trzymam kciuki .
Daria mam nadzieję że to tylko chwilowe załamanie i za chwilę spojrzysz na to z drugiej strony czyli że skoro jest @ to za chwilę będą kolejne starania Kochana jesteś jeszcze młoda więc walcz dopóki sił,nadziei i jajeczek wystarczyMam dzisiaj chwilowe załamanie, w sumie mam tak za każdym razem gdy @ przychodzi. Tak bardzo bym chciała zostać mamą wiem, że nie staram się jeszcze aż tak długo... życie jest strasznie niesprawiedliwe i nie mówię tylko o sobie. Co miesiąc gdy @ przychodzi czuje niemal fizyczny ból w sercu. Pocieszam się myślą, że moje dzieciątko czeka na mnie, wie kiedy przyjść (tak jak nie raz powtarzała CzarnaMadzia) i ten moment w końcu nadejdzie. Niestety oczekiwanie jest bardzo trudne a każde niepowodzenie tak bardzo boli
Przepraszam, że Wam smęciłam. Musiałam się wyżalić i wierzę, że zrozumiecie.