reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Dzięki za odpowiedź. Nie mogłam znaleźć wątku, ale to lepiej bo to znak że mam nie wracać do tych chwil.

Czytałam to wszystko .. brak mi słów. Jestem bardzo ciekawa jak to się potoczyło dalej. Poproszę o priv dziewczyny.

@pyzia-75 kochanie tule Cię mocno ... tak mi przykro ...

Dostałam @ po 4 długich dniach spóźnienia. Zgaslam kolejny już raz :(
Kochana !!! Przykro mi , wiem jak smakuje rozczarowanie ale nie gaś nam jescZe wszystke zapłoniemy pięknym blaskiem ;)!!

Wracam do Was kochane. Dzis dowiedzialam sie, ze moje dziecko nie zyje od tygodnia. To byl 8 tc. Jutro jade do szpitala dostane leki na wywolanie porodu. Ta ciaza od poczatku byla trudna. Ciagly stres i czekanie na wyniki nowotworowe. Do tego zapalenia pecherza. Caly moj swiat runal i nie wiem jak przezyje nastepne dni. Anik napisz prosze czy skorzystalas z 8 tygodniowego macierzynskiego

Kurcze co jest? Ile jeszcze super dziewczyn straci swoje dzieci... żeby urodziła Patola, która chleje, pije i pierdo** się w ciąży!
Marzycielka nie możesz się poddać rozumiesz? To Twoja walka o życie, którą na 100% wygrasz!
Musisz tylko znowu uwierzyć i iść dalej:*
Jeśli chciałabyś kiedykolwiek dobrego słowa czy wsparcia pisz do mnie i się nie wstydź:))

Shiira
- walczymy o ten 2016!:)) To ostatni miesiąc żeby zajść:p
Pyzia - a czemu teraz będziesz na anty? Nie możesz wziąć kolejnej dawki albo po prostu zacząć cykl z odstawienia?
Olvi - dostałaś @?

Shiira - walczymy o ten 2016!:)) To ostatni miesiąc żeby zajść:p
Pyzia - a czemu teraz będziesz na anty? Nie możesz wziąć kolejnej dawki albo po prostu zacząć cykl z odstawienia?
Olvi - dostałaś @?
Madziu w sumie to nie wiem dlaczego zapisała mi anty ale tak sobie tłumaczę ze skoro anty wstrzymują owu czyli rośnięcie pęcherzyków a moje poprzednie nie pękły to tabletki mają spowodować że nie będą rosły nowe na starych. Wtedy moje M1 się oczyści i będzie można zacząć od nowa ;) Tak sobie to wytłumaczyłam bo też zastanawiałam się po co mi tabletki anty...

@marzycielka81 nie wiem co Ci napisać .. potwornie mi przykro ..okrutne jest to życie. Okrutne ***** ..
Shiira - walczymy o ten 2016!:)) To ostatni miesiąc żeby zajść:p
Olvi - dostałaś @?

@CzarnaMadzia no rzeczywiście ... obliczylam i ostatni dzwonek żeby załapać się na 2016 :) przynajmniej w moim przypadku :)
Oby Nam się wszystkim poszczescilo!!!

Ja umieram .. tak boli mnie brzuch :(

reklama
Madziu w sumie to nie wiem dlaczego zapisała mi anty ale tak sobie tłumaczę ze skoro anty wstrzymują owu czyli rośnięcie pęcherzyków a moje poprzednie nie pękły to tabletki mają spowodować że nie będą rosły nowe na starych. Wtedy moje M1 się oczyści i będzie można zacząć od nowa ;) Tak sobie to wytłumaczyłam bo też zastanawiałam się po co mi tabletki anty...
A no że tak:)) To dobrze Twoja ginka kombinuje:)
@CzarnaMadzia no rzeczywiście ... obliczylam i ostatni dzwonek żeby załapać się na 2016 :) przynajmniej w moim przypadku :)
Oby Nam się wszystkim poszczescilo!!!

Ja umieram .. tak boli mnie brzuch :(

Ale o 2017 też będziemy walczyć nie?:p

Do góry