anik.
Mama Krzysia :)
Zaciazone i staraczki. Łączy nas to, że każda straciła maleństwo.Anik na tym wątku są staraczki czy zaciazone po poronieniu też?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaciazone i staraczki. Łączy nas to, że każda straciła maleństwo.Anik na tym wątku są staraczki czy zaciazone po poronieniu też?
Ann tamten Wątek jest bardzo pozytywny . Dziewczyny są super dają nadzieję , że pomino takich przeżyć i trudu są szanse na zdrowe i piękne dzieciątko .Emka zapytałam z ciekawości. Nie chce wracać. I tak dużo czytania mam na obecnych wątkach :-*
Kochana !!! Przykro mi , wiem jak smakuje rozczarowanie ale nie gaś nam jescZe wszystke zapłoniemy pięknym blaskiem !!Czytałam to wszystko .. brak mi słów. Jestem bardzo ciekawa jak to się potoczyło dalej. Poproszę o priv dziewczyny.
@pyzia-75 kochanie tule Cię mocno ... tak mi przykro ...
Dostałam @ po 4 długich dniach spóźnienia. Zgaslam kolejny już raz
Wracam do Was kochane. Dzis dowiedzialam sie, ze moje dziecko nie zyje od tygodnia. To byl 8 tc. Jutro jade do szpitala dostane leki na wywolanie porodu. Ta ciaza od poczatku byla trudna. Ciagly stres i czekanie na wyniki nowotworowe. Do tego zapalenia pecherza. Caly moj swiat runal i nie wiem jak przezyje nastepne dni. Anik napisz prosze czy skorzystalas z 8 tygodniowego macierzynskiego
Madziu w sumie to nie wiem dlaczego zapisała mi anty ale tak sobie tłumaczę ze skoro anty wstrzymują owu czyli rośnięcie pęcherzyków a moje poprzednie nie pękły to tabletki mają spowodować że nie będą rosły nowe na starych. Wtedy moje M1 się oczyści i będzie można zacząć od nowa Tak sobie to wytłumaczyłam bo też zastanawiałam się po co mi tabletki anty...Shiira - walczymy o ten 2016!) To ostatni miesiąc żeby zajść
Pyzia - a czemu teraz będziesz na anty? Nie możesz wziąć kolejnej dawki albo po prostu zacząć cykl z odstawienia?
Olvi - dostałaś @?
@marzycielka81 nie wiem co Ci napisać .. potwornie mi przykro ..okrutne jest to życie. Okrutne ***** ..
Shiira - walczymy o ten 2016!) To ostatni miesiąc żeby zajść
Pyzia - a czemu teraz będziesz na anty? Nie możesz wziąć kolejnej dawki albo po prostu zacząć cykl z odstawienia?
Olvi - dostałaś @?
A no że tak) To dobrze Twoja ginka kombinujeMadziu w sumie to nie wiem dlaczego zapisała mi anty ale tak sobie tłumaczę ze skoro anty wstrzymują owu czyli rośnięcie pęcherzyków a moje poprzednie nie pękły to tabletki mają spowodować że nie będą rosły nowe na starych. Wtedy moje M1 się oczyści i będzie można zacząć od nowa Tak sobie to wytłumaczyłam bo też zastanawiałam się po co mi tabletki anty...
@CzarnaMadzia no rzeczywiście ... obliczylam i ostatni dzwonek żeby załapać się na 2016 przynajmniej w moim przypadku
Oby Nam się wszystkim poszczescilo!!!
Ja umieram .. tak boli mnie brzuch