reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Claudia i to najlepsze podejście. Ja nie wyobrażam sobie robić testów i kochać się teraz no trzeba i już. Kochamy się wtedy kiedy mamy ochotę. Więc naprzyklad ten cykl bym do dupy bo przytulasow było mało

Apostrofa a ty teraz nie testujesz bo masz @ dobrze pamiętam?
Zdrowka dla córki

reklama
UDAŁO SIĘ:

Tarantina: termin - 02.06.2016?
Malami25 ???????

LISTA STARACZEK:

Ruda1991 @ 11-15.10
Enidka @ 27.08
Luska22 @ 27.08
Ankaka. @ 30.09
Apostrofa @ 02.09
Angela @ 29.09
Ewix @ 17.10
Aestima ???
Claudiaaudia @ 18.10
Mujer @ 18.09
Mehle @ 12.10
Needi @ 15.10
Anetkatg @ 25.10
Marzycielka @ 02.10
Urszula Kinga @ 29.09

OCZEKUJĄCE:

Karola1507
Zuzanna8704
Sikulinda

Kogo dopisac,kogo poprawic? :)

Ale tu się dzieje.
Malami ja Ci już gratuluję. Dbaj o siebie.
Witam nowe Panie. Na kiedy macie termin@.
Co do gotowości na dziecko to patrząc na siebie uważam ze dziecka trzeba naprawde mocno pragnąć bo jak sie urodzi to da nieźle popalić.
Przytulasy na siłę są straszne. Z okazji owu męczyła m męża chorego co dzień i czuć było różnicę.
A i testy owu cenowo sie różnią i jakosciowo. Tanie pokazały owu blada kreską jeden dzień a te z Rossmana za dwie dychy dwa dni mocnymi krechami.

Malami mysl pozytywnie ! :)

Ja dzisiaj jakas taka przybita. Nie chce mi sie z nikim gadac. Najchetniej bym spac poszla. Jeszcze troche i pojde po synka do przedszkola to mi humor poprawi :)

Do jutra mam dostac, a kreske widzialam raz :( ktorej wiekszosc z was i tak nie widzi na zdjeciu. Chocisz niektorzy ja widza, a moj m jest slepy, wiec od niego nie oczekuje duzo ;D dlatego mam wrazenie, ze to blad testu .. :( albo moje przywidzenie

Oj dzieje się a forum, dzieje:-)
Malami gratuluje z cale go serca! Tak strasznie się cieszę ze po malu po malu rozkrecamy się i niedlugo wierze ze wszystkie do Nas dolaczycie!
A Ankaka będzie następną :-) glowa do gory dziewczyno jest ogromna szansa ze Tobie również się udalo:-)
Poza tym ccialam Ci powiedzieć ze mieszkamy blisko siebie :-) ja mieszkam sąsiednim mieście Tychy !!

Owca kiedy test??

reklama
Do góry