reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Malami ale ja robilam 10 lub 25 :) i ten 10 pokazal bladziocha takiego jak twoj a 25 nic chociaz jakiegos bladziocha bladego dostrzegam ale moze sobie wmawiam :)

reklama
Dziewczyny dzisiaj mam dzień owulacji a mnie jak na złość złapały wątpliwości czy to dobry moment na drugie dziecko :( ... istnieje w ogóle coś takiego jak dobry moment ? :( jestem dzisiaj mega zdołowana i jakaś taka przygaszona :( Mam nadzieję, że u Was lepiej z humorami, trzymam oczywiście kciuki za dwie kreseczki :)

To ja czytajac wasze obajwy jestem w ciazy od miesiaca :(( no coz kazda z nas jest inna ja dzisiaj ledwo wstalam tak mnie kul jajnik i piersi bolaly

Owca, ankaka róbcie i dawajcie znać ;-)

Cluue nie ma. Jak już będziesz w ciąży to wszystko się poukłada. Głowa do góry i do roboty

Claudia a może to ty jesteś jedną z mam które dowiadują sir dopiero w 5 miesiącu? ;-) nasza psychika różne objawy nam podsyla

Owca, ankaka róbcie i dawajcie znać ;-)

Cluue nie ma. Jak już będziesz w ciąży to wszystko się poukłada. Głowa do góry i do roboty

Claudia a może to ty jesteś jedną z mam które dowiadują sir dopiero w 5 miesiącu? ;-) nasza psychika różne objawy nam podsyla

Wlasnie tak sobie dzisiaj pomyslalam rano. Mam test w domu ale nie wiem czy warto marnowac. Jakos u siebie w takie rzeczy nie wierze. W pierwszej ciazy byly piekne ciemne kreski w dniu okresu.
Ale wlsanie dziwne to jest ze od tamtego cyklu tak sie jakos porobilo ze ten brzuch bolal i teraz ze piersi z dwa razy wieksze jakbym karmila. Itp.
No i dzisiaj zrobilam ten owulacyjny test i jedna i druga blada wyszla kreska.

Hello.

Cluu - kiedy się Twój synek urodził? Bo on bardzo zbliżony wiekiem do mojej! Moja pod koniec lutego. I ja myślę, że to idealny moment na ciążę! Poza tym wiesz... mało komu udaje się od razu. Możesz zacząć teraz, a zajść za pól roku.To po co czas tracić... :)

malami - pocichutku kibicuję i mocno, mocno trzymam kciuki! A betę teraz jakoś też robisz? Czy dopiero za 2 tygodnie?

Jestem dziś i w poniedziałek na opiecę, bo młoda się przeziębiła. Żółte gile z nosa i rano miała 38. Musiałam jechać do lekarza po zwolnienie, bo normalnie bym sobie darowała. W końcu Nurofen na gorączkę i krople do nosa sama bym zaaplikowała. No, ale mam zwolnienie, więc może dzisiaj i w poniedziałek mnie będzie więcej. :)

reklama
Owca, Ankaka oby na testach pojawily sie piekne krechy :)
Malami trzymam kciuki aby beta ladnie rosla.
Cluu ja nie wiem czy kiedykolwiek jest odpowiedni moment na dziecko, ja z decyzja czekalam ponad 5 lat i zaluje jak diabli takze dzieczyno dzialaj, nosek do gory, odrzucamy watpliwosci i dzialamy ;)

Do góry