reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

@lenaka Jeśli czujesz że nie dajesz rady warto iść do psychologa albo psychiatry. I nie jest to żaden wstyd... (Przeszłam i przez terapię i kilka lat leczyłam depresję lekami) ważne to zdać sobię sprawę że jest ktoś kto może Ci pomóc. Jeśli potrzebujesz się komuś wygadać to ja się oferuję, pisz na pm ale myślę że każda dziewczyna chętnie wysłucha

Dziękuję :* jestem od 4 miesięcy pod opieką psychiatry i od miesiąca na terapii. W końcu przyniesie to efekty, póki co jest jeszcze za wcześnie.

reklama
Emka właśnie raczej się nie skuszę. Wytrzyma mąż do wizyty.

Lenkaka mam nadzieję że cię nie urazilam. Nie twierdzę że powinnaś zapomnieć bo tego się nie zapomina. Sama mam aniołka więc wiem. Tylko próbowałam napisać właśnie o tym że dopóki nie pogodzisz się z tym bedie ci ciężko. Mam nadzieję że z czasem ból bedie mniejszy. I przepraszam :*

Dziękuję :* jestem od 4 miesięcy pod opieką psychiatry i od miesiąca na terapii. W końcu przyniesie to efekty, póki co jest jeszcze za wcześnie.
Lenka, wiesz, że zawsze możesz wypłakać się i trochę glutów zostawić nam na ramionach, zawsze Cie wysłuchamy ;)
Ja właśnie wracam z pracy, zmęczona, normalnie zajechana, dzwonie do J, bo ma nocke, a on do mnie mówi, że nie ma co robić, więc krzyżówki rozwiązuje... Co za niesprawiedliwość... :<

Emka właśnie raczej się nie skuszę. Wytrzyma mąż do wizyty.

Lenkaka mam nadzieję że cię nie urazilam. Nie twierdzę że powinnaś zapomnieć bo tego się nie zapomina. Sama mam aniołka więc wiem. Tylko próbowałam napisać właśnie o tym że dopóki nie pogodzisz się z tym bedie ci ciężko. Mam nadzieję że z czasem ból bedie mniejszy. I przepraszam :*

Nie myszko absolutnie nie sprawiłaś mi przykrości, może tylko jestem dziś bardziej oschła i tak to wyszło. Nie powinnam z takim nastrojem się w ogóle odzywać. To ja przepraszam :)

Aniay dziękuję za kopa :D Mam nadzieję,że następny cykl będzie już ok.Poprzednie miałam w porządku bez Clo i nawet ginekolożka sie dziwiła,że nic nie brałam,ona taka zakręcona jest że łooo matko :) Ma bardzo dużo pacjentek o jest dobra w tym co robi dlatego taki zakręt z niej :D Jeśli chcesz to zapytam jutro mojej siostry gdzie w Poznaniu tanio przenocować,ja jestem z Poznania ale już tam nie mieszkam...Ale ona na pewno cos będzie wiedziała.

Lenka, wiesz, że zawsze możesz wypłakać się i trochę glutów zostawić nam na ramionach, zawsze Cie wysłuchamy ;)
Ja właśnie wracam z pracy, zmęczona, normalnie zajechana, dzwonie do J, bo ma nocke, a on do mnie mówi, że nie ma co robić, więc krzyżówki rozwiązuje... Co za niesprawiedliwość... :<

Dziękuję :* i współczuję. Życzę w takim razie odpoczynku i relaksu :)

Ja pamiętam że na początku terapii najpierw czułam się gorzej a potem dopiero powoli lepiej :) Trzymam za Ciebie kciuki.

@pyzia-75 nie musi być bardzo tanio ale wygodnie. Dziękuję ;)

reklama
@lenaka

A ja mam pytanko, czy któraś z was jest może z poznania, bo szukam jakiegoś hotelu w którym moglibyśmy we trójkę (Ja, A. i Oliwka) jedną noc przenocować i nie mogę znaleźć nic sensownego.
A patrzyłaś na bookingu ? Ja juz prawie 3 lata tam nie mieszkam a na tym profilu sa tez opinie, wiec powinno byc ok :) swoją droga fajnie ze zdecydowałaś ze jednak śpicie wszyscy razem :)

Lenaka jasne najważniejsze ze jesteś pod opieka specjalistów - wiesz czasem warto z siebie wyrzucić i nje ma co tego żałować widocznie tego potrzebowałas a im dłużej będziesz to trzymać w sobie tym dłużej bedzie gorzej . Wiadomo tego sie nigdy nie zapomni to zostanie z nami na zawsze i tak jak piszesz każdy musi swoją żałobę przejść. Kiedyś bedzie bolało mniej - wiem co mowię.

Dobranoc :*

Do góry