reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
No mówiłam, że za wcześnie!!! Tymbardziej jak przed terminem @ jesteś. Tarantina to są skrajne przypadki, że tak wcześnie na testach wychodzi. :eek:

No, a na mnie nie musicie już czekać, bo zaczynamy kolejny cykl staranek. Chyba dostaję okres, bo plamię krwią i na papierze krew zostaje. Coraz więcej, więc @ się rozkręca. Jutro będę pływać:crazy: :crazy:

Ruda, z tym śluzem to jest tak, że może być w szyjce macicy i nie musi wydostawać się na zewnątrz. Także głowa do góry, wylądujemy na czerwcówkach :) Ale u mnie będzie ciężko, bo teraz w czwartek Paweł wyjeżdża, wraca w sobotę, potem jedzie na tydzień i wraca w weekend i znowu wyjeżdża na tydzień. Musiałby chyba zdarzyć się cud.

ewix!!! W O W !!!!!! Dobra jesteś! Pokłony!:yes:

ankaka - kurcze, ja w to nie wierzę (tzn. wierzę, ale moim zdaniem to rzadkość), ale oczywiście każdy ma prawo do własnego zdania czy przekonania. Zresztą to w zasadzie bez znaczenia, bo w końcu i tak wyjdzie pozytywny. :-)

Ja oficjalnie jeszcze nie mam @, ale mówię Wam, stawiam na jutro. A jak nie - to w środę zrobię test. Choć nadziei raczej nie mam.

Ruda - ja po porodzie też jakoś tego śluzu owu nie mam... Tzn. po śluzie nie poznam, że mam owu.

reklama
Mujer. Pocieszylas mnie. Dzisiaj dowiedziałam się że znajoma zaszła. Cieszę się jej szczęściem ale mi smutno i się poryczalam. Ten śluz a raczej jego brak mnie martwi. Wydaje mi się że nie ma śluzu nie ma owu nie ma ciąży :-(

Ewix sluczny

Do góry