reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
To masz fajnie ze twój facet tak do tego podchodzi :) mój bardzo źle to znosi, jak trzeba wg kalendarzyka, traci ochotę..

Zobaczymy jak długo wytrzyma, póki co ma werwę nie powiem. Ale on ma tak od zawsze ... chyba się z tym urodził.

Wspolczuje Nessi. A co jesli zajdziesz w ciaze ? Wiadomo ze z lekami trzeba ostroznie. Ile takie swinstwo cie trzyma ?

Na zatoki choruję już 16 lat... w pierwszej ciaży tylko raz musiałam brać procha za zgodą ginki, ... bardziej się bałam jak miałam 8-kę wyrywaną w 6 mc.

Wiele mi pomaga domowe labolatorium płukania zatok ... bez tego rozjechałabym sobie żołądek.

Ankaka ciebie zjesc :-) hmm toz to propozycja

Ann moj maly ma 14. Wiadomo ze trzeba uwazac ale dziecko z dzieckiem sie lepiej wychowa. Im mniejsza roznica wieku tym w tem przypadku lepiej

Dla mnie dwulatek już jest bardziej do ogarnięcia przy noworodku, a tyle by miał mój jakbym zaszła w obecnym cyklu.
Mój miał być 26 a był 29 września ;-)

Dziewczyny jak nie przyjdą @ to testujcie, kreski potrzebne nam :-)

Moja ma 2 lata wiec jakbym zaszla to prawie 3 lata.Wiem z otoczenia ze dzieci sie chowaja lepiej w gromadce.Wiadomo troche trzeba bedzie sie pomeczyc ale to jak z dziecmi.

UUuuu... u Nas różnica będzie już znacząco znacząca ...Syn nie chce mieć rodzeństwa :hmm:... ale cyt:
'Jak już chcecie to niech będzie dziewczyna tylko nie chłopak''

Jak bedzie chłopak to niech ma pretensje do mojego K hah:-p

dziewczyny idziecie jak burza :)
u mnie te zstaranka pełna parą coiaz dzis dopiero 11 dc ale chce męża namawiać aby codziennie było bo u mnie to juz 13 cykl leci

Dzień drony :)

Happy ja fak mówiłam ze za rogiem w drugiej ciazy :) a miałaś regularne @?

Nessi super podejście meza :))) choć mój wie zawsze jak jest to nigdy nje mowię bo chodź musimy dzis bo owu nawet jak sie staraliśmy o pierwsze dziecko bo to faktycznie moze działać Złe - umowmy sie ze każdy z nas moze fajnie rozbudzić atmosferę :)

reklama
Do góry