Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie tez tak czasem boli brzuszek jak na okres głownie lżej ale czasem mocniej złapie :-)A mnie boli ale póki co @ nie ma... tak bym chciała żeby nie przyszła
Jak to nie masz opon zimowych? Przeciez zaraz polowa stycznia?faktycznie lepiej sie nigdzie nie wybieraj, ja bym nie ryzykowala jazdy na letniakach...Ann powiem Ci, że musiałabym specjalnie jechać do miasta 15 km, a nie mam opon zimowych Ale może w poniedziałek się wybiorę, bo już zaczynam durnieć...
No.to.przy okazji. A testy negatywne tak?
Jak to nie masz opon zimowych? Przeciez zaraz polowa stycznia?faktycznie lepiej sie nigdzie nie wybieraj, ja bym nie ryzykowala jazdy na letniakach...
Koniecznie daj nam znać!!!Gratuluje Karolina!! ale wiadomosci az sie miło robi ja jutro musze powtorzyc sikacza bo dzisiejszy wyszedl negatyw a jak wróciłam z pracy to były dwie kreski... Więc nadzieję jeszcze mam...
O jak ja kocham takie wiadomości o II kreskach
Wlasnie pisałam pare stron wczesniej, ze w sumie mi takie testowanie daje pozytywne emocje bo nadzieja sie tli. z drugiej przygotowuje sie do rozczarowania, które jak ma przyjść @ to przyjdzie i jesli robiłabym test dopiero w dzien @ to pewnie byłabym tak tym oczekiwaniem i nadzieja wypełniona ze rozczarowanie byłoby większe, a tak to sie do niego stopniowo przygotowuje. Takie mam póki co podejście.. Moze mi sie zmieniNie lepiej czekać do spodziewanego terminu @? Po co robić betę/testy szybciej? Ja rozumiem chęć posiadania dziecka, ciekawość czy się udało itp, ale moim zdaniem jak tak szybko testujesz to tylko niepotrzebnie się rozczarujesz. Takie moje zdanie