Karolina93
Fanka BB :)
Dziękuje!:-)Czyli u ciebie jeśli miałaś 12 grudnia + 7 dni - 3 mc + rok = 20 września 2016 :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuje!:-)Czyli u ciebie jeśli miałaś 12 grudnia + 7 dni - 3 mc + rok = 20 września 2016 :-)
Przepraszam 19 wrzesnia bo 12 + 7 = 19Dziękuje!:-)
Tak w poniedziałek :-) po 15 zazwyczaj są wynikiKarola a na bete w koncu lecisz na dniach?
to zycze by byla baadzo wysoka!!!Tak w poniedziałek :-) po 15 zazwyczaj są wyniki
Mimo ze dwa razy wyszedł test pozytywny to sie boje ze beta bedzie negatywna :-))to zycze by byla baadzo wysoka!!!
U mnie wszystkie miały czułość 25:-) jeśli czujesz potrzebę to jestem za :-) a ile dni do okresu?Karolina jeszcze raz gratuluję
Wiecie co? Jutro rano zrobię test, nie wiem po co, ale zrobię... Mam jeszcze jeden z allegro, ciekawe jaką ma czułość, wiecie może? Mam z apteki też, ale czułość dopiero od 25 i trochę mi go szkoda.
U mnie wszystkie miały czułość 25:-) jeśli czujesz potrzebę to jestem za :-) a ile dni do okresu?