reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ankaka dumox to jeden z tych łagodniejszych antybow. Domyślam się jak się teraz boisz, niestety ten strach będzie już całą ciążę, ale będzie dobrze. Za kilka miesięcy będziesz tuliła maluszka w ramionach :)

Rany moje dziecko dopiero teraz usnelo :o

Mama Nadi miałam podobne przygody w ciąży. Non stóp na lekach, ale było warto :)

Lux to współczuję teściowej. Olej ja. macie swoje życie, niech się nie wtrąca.

Ostatnia edycja:
reklama
Mnie piersi nic nie bolą.. Czyli raczej marne szanse.. Pamietam ze przy poprzedniej ciąży (straconej) tez mnie bolały, ale nie pamietam jak szybko, bo wtedy nie byłam nastawiona na starania, wiec nie obserwowałam sie..
MamyNadii, a ciebie piersi coś bolą? Bo to nasz 7dpo..

Mnie piersi nic nie bolą.. Czyli raczej marne szanse.. Pamietam ze przy poprzedniej ciąży (straconej) tez mnie bolały, ale nie pamietam jak szybko, bo wtedy nie byłam nastawiona na starania, wiec nie obserwowałam sie..
Pamietam, kazda konieta jest inna i ma inne objawy , takze nie wopno tracic nadziei. Wiem latwo sie mowi... Ale rozumiem cie doskonale. Bedzie napewno dobrze :) spadam spac , nie moge spac z wrazenia... A o 7 pobudka

Dziewczyny trochę mi zeszło na czytaniu waszych kłótni jeśli mogę tak to nazwać.:-) (...). Ale tak wygląda na forach każdy się wypowiada ale na temat. A czasami czytając tutaj wiadomości zauważyłam że one nie są w temacie ,,starania.'' Tutaj każdy ma dostęp .
Ja mało się wypowiadam bo niemam czasu a pozatym jest tyle tematów tutaj ze ciężko się połapać. Mi dużo daje jak tylko czytam i mam nadzieje ze zrozumiecie trochę o co mi chodzi:-)

ALe najważniejsze jest to ze w końcu są pozytywne wyniki :-) oby każdej z nas się udało . Widząc takie wiadomości uśmiech sam pojawia się na twarzy:-) gratulacje

Kasia, zgadzam sie z Tobą - często ten wątek sie rozjeżdża. Mi rownież cieżko nadążać za tematami bo często odchodzą one od głównego wątku, a to ten wątek skusił mnie do zapisania sie na to forum. Mi rownież najwiecej dają te wpisy z pozytywnymi testami, merytorycznymi kwestiami dot. starań. Przy innych tematach rzadziej sie udzielam, bo czasu by zabrakło.

Właśnie bo ktoś kto tu wchodzi oczekuje jakieś pomocy wsparcia w zajściu w ciążę:-) no i pozytywnego myślenia . Dziś jak czytałam i jak zobaczyłam ten test to normalnie zaczęłam się cieszyć a przecież was nie znam:)ale w ten sposób rośnie nadzieja ze tobie też się uda

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Właśnie bo ktoś kto tu wchodzi oczekuje jakieś pomocy wsparcia w zajściu w ciążę:-) no i pozytywnego myślenia . Dziś jak czytałam i jak zobaczyłam ten test to normalnie zaczęłam się cieszyć a przecież was nie znam:)ale w ten sposób rośnie nadzieja ze tobie też się uda

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Dokładnie! :)

reklama
Ankaka duomox to dosc mocny antybiotyk ja go nawet nie będąc w ciazy nie mogę za mocny na mnie , a jest dozwolony w ciazy i dla matek karmiących ?
O widze ze Ci napisała koleżanka ze łagodny :) ja musze byc na cos uczulona widocznie :)

Bertha Kasia dobrze prawicie dziewczyny :)

I przy ciazy zauważyłam u siebie od razy inny Sluz wlasnie i od razu inny zapach - gdzie ja bez ciazy nie czuje nic :)

Do góry