reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Trolle to dla mnie zagadka. Co trzeba miec z deklem zeby zmyslac na swoj temat. Kiedys na innym forum trafilam na laske ktora wyimaginowala sobie swoja postac. Podkradala zdjecia cudzych dzieci z neta i podawala jako swoje a dziewczyny bardzo sie z nia zżyly zwlaszcza ze miala wymyslone klopoty ze zdrowiem wiec kazdy jej wspolczul
To jest dla mnie tez abstrakcja :)
Ale jak ktoś sobie tak chce i ma na to czas, to niech sobie żyje drugim życiem.. Nic mi do tego, ani mnie to ziebi ni grzeje :)

reklama
Dziewczyny trochę mi zeszło na czytaniu waszych kłótni jeśli mogę tak to nazwać.:-) Ale tak jak piszecie każdy ma swoje zdanie . Czytając na samym początku ze nie chcecie nowych osób ze jest za dużo wiadomości ze nie nadarzacie z czytaniem i wogole boicie się pisać prawdę. Ale tak wygląda na forach każdy się wypowiada ale na temat. A czasami czytając tutaj wiadomości zauważyłam że one nie są w temacie ,,starania.'' Tutaj każdy ma dostęp .
Ja mało się wypowiadam bo niemam czasu a pozatym jest tyle tematów tutaj ze ciężko się połapać. Mi dużo daje jak tylko czytam i mam nadzieje ze zrozumiecie trochę o co mi chodzi:-)

ALe najważniejsze jest to ze w końcu są pozytywne wyniki :-) oby każdej z nas się udało . Widząc takie wiadomości uśmiech sam pojawia się na twarzy:-) gratulacje

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
Piersi bola mnie juz jakis tydzien, a co do zgagi to bylo chyba jakos w weekend pisalam tu na forum nawet nie pamietam kiedy dokladnie
Mnie piersi nic nie bolą.. Czyli raczej marne szanse.. Pamietam ze przy poprzedniej ciąży (straconej) tez mnie bolały, ale nie pamietam jak szybko, bo wtedy nie byłam nastawiona na starania, wiec nie obserwowałam sie..

Do góry