reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ankaka spoko z ta nazwa faktycznie moze byc trochę mylące ale juz wszystko jasne :) tez cała ciaze miałam ten problem z infekcjami żurawina cały czas w ruchu i na wyniki moczu kolka razy antybiotyk ..

Lux a no tak to jak zaproszenia to rozumiem to wtedy faktycznie tajna :)

Ok synek zasnął idę poprzytulać meza o ile nie zasnął bo dzis mieliśmy w domu trójkę dzieciaczków od rana do wieczora i powiem Wam ze podziwiam mamy 3dziexi a trojaczków to juz w ogole :)

O no to pięknie jak każda juz brzuchatka w grupie :) gratuluje Wam serdecznie :D

Ruda prosiłabym Cie o zmianę nastawienia do konwersacji ze mna - nie zamierzam Cie ani prosić o dostęp do grupy zamkniętej ani namawiać do tego byś mi ufała bo jak sama wiesz to buduje sie czasem latami w wirtualnym świecie i tak jest to kwestia ograniczonego zaufania . Wiec nie do końca rozumiem waleczny ton skoro wyraziłam wydaje mi sie w sposób grzeczny i kulturalny swoje zdanie :)

O widze ze akapity mi sie pozmieniały ale pewnie będziecie wiedzieć o xo chodzi ;p

Emka wydaje mi sie czy wyczuwam nutke ironi?

A nawet jakbysmy stwierdzily ze nie i koniec to w czym widzisz problem? Nasza grupa nasze zdanie czyz nie?

Trolle to dla mnie zagadka. Co trzeba miec z deklem zeby zmyslac na swoj temat. Kiedys na innym forum trafilam na laske ktora wyimaginowala sobie swoja postac. Podkradala zdjecia cudzych dzieci z neta i podawala jako swoje a dziewczyny bardzo sie z nia zżyly zwlaszcza ze miala wymyslone klopoty ze zdrowiem wiec kazdy jej wspolczul

KochAne moje lece do lozeczka wystarczy mo wrazen na dzis jutro zrobie termin do gina i bedziemy czekac co dAlej.

Chyba powimnam powiedziec w pracy ze podejrzewam bo czasem musze cos ciezkiego przynies czy wynies a po co mam nas narazac ...
Dziekuje Wam ze jestescie !

reklama
Do góry