reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Dziewczyny tyle piszecie że nie sposób zaś nadrobić. Trzeba by cały dzień siedzieć na tel lub komputerze :) oj biegna ma bateria w tel :)

Któraś pisała (wybaczcie że nie pamiętam po tylu postach) o bladej kresce na teście kilka godz poźniej. Ja przy synku tak miałam, zrobiłam test dzień po terminie @ i wyszedł negatywny. Wrzuciłam go do kosmetyczki i pojechałam na obronę. Po kilku godz chciałam go wyrzucić i oczywiście z dusza na ramieniu zaczęłam mu się przyglądać pod światło i był cień cienia hehe. W następny dzień kolejny test i też cień później z każdym kolejnym dniem coraz piękniejszy: ) więc wszystko się może zdarzyć: )

Moja oznaka zbliżającej @ to wzdęcia hehe

Muszę zacząć obiad robić bo zaraz dziecko drzemke skończy a ja siedzę, co za leniwy dzień mam dzisiaj :-/

Dziewczyny tyle piszecie że nie sposób zaś nadrobić. Trzeba by cały dzień siedzieć na tel lub komputerze :) oj biegna ma bateria w tel :)

Któraś pisała (wybaczcie że nie pamiętam po tylu postach) o bladej kresce na teście kilka godz poźniej. Ja przy synku tak miałam, zrobiłam test dzień po terminie @ i wyszedł negatywny. Wrzuciłam go do kosmetyczki i pojechałam na ochronę. Po kilku godz chciałam go wyrzucić i oczywiście z dusza na ramieniu zaczęłam mu się przyglądać pod światło i był cień cienia hehe. W następny dzień kolejny test i też cień później z każdym kolejnym dniem coraz piękniejszy: ) więc wszystko się może zdarzyć: )

Moja oznaka zbliżającej @ to wzdęcia hehe
Ja mam okrutne gazy zawsze jak dostanę okres, ale tylko przez pierwszy dzień. :D

reklama
Do góry