L
Lad
Gość
To ja akurat jestem na kompie to stworzę zamkniętą grupę i powysyłam zaproszenia na razie laskom które mam w znajomych. Właśnie! Jak coś piszcie do mnie na priv to podam linka do mnie na fb.Jetem za
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja akurat jestem na kompie to stworzę zamkniętą grupę i powysyłam zaproszenia na razie laskom które mam w znajomych. Właśnie! Jak coś piszcie do mnie na priv to podam linka do mnie na fb.Jetem za
Niechce nikogo obrazic ale nasza grupa jest zakmieta, sa w niej tylko laski ktore udzielaly sie na poczatku. Jestesmy ze soba bardzo zrzyte. Wiec wybaczcie ale nie przyjmujemy juz nowych osob. Same zauwazylyscie ze was nowych jest duzo.
Skaba byla z nami od poczatku a ze musialysmy zmienic grupe na nowa dlatego prosilam o przyjecie zaproszenia
Zauważyłam że was nie ma. Rozumiem że wolicie same, ale iakos tak jednak przykro ze się tak zmylyscie całkowicie stąd. Jakby nie było powodzenia z dwoma kreskami.
jest bladziochZobacz załącznik 741358dziewczyny zrobilam , nie wytrzymalam
Ja też nie ogarniam tyłu postów. Niby jestem od niedawna. Jednak na początku byłam w stanie napisać w poście do każdej, a teraz to u mnie nie wykonalne. Postów przybywa tyle że musiałabym tylko siedzieć na telefonie. Syn mi nie pozwala, a potem zamiast wieczorem siedzieć z mężem czytam żeby przypadkiem nie ominąć czegoś ważnego.Nie martw się Ann, po prostu tyle nowych twarzy się pojawiło i tak dużo piszecie, ze ciężko się wbić i utrzymać jakiś wątek Ja sama czytając was do ostatniego posta nie wiem co chciałam napisać i do kogo
Rozumiem.Ann my jestesmy na zaknietym juz od jakis trzech miesiacy. Ja juz pisalam kiedys teraz jest nawal nowych dziewczyn i ja nie potrafie sie tu odnalesc
No i dobrze że się nie powstrzymalas. Dobre wieści wreszcie jakieś kreski gratulacjeZobacz załącznik 741358dziewczyny zrobilam , nie wytrzymalam
JEST CIEŃ!Zobacz załącznik 741358dziewczyny zrobilam , nie wytrzymalam