reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Niechce nikogo obrazic ale nasza grupa jest zakmieta, sa w niej tylko laski ktore udzielaly sie na poczatku. Jestesmy ze soba bardzo zrzyte. Wiec wybaczcie ale nie przyjmujemy juz nowych osob. Same zauwazylyscie ze was nowych jest duzo.
Skaba byla z nami od poczatku a ze musialysmy zmienic grupe na nowa dlatego prosilam o przyjecie zaproszenia

Zauważyłam że was nie ma. Rozumiem że wolicie same, ale iakos tak jednak przykro ze się tak zmylyscie całkowicie stąd. Jakby nie było powodzenia z dwoma kreskami.

Zauważyłam że was nie ma. Rozumiem że wolicie same, ale iakos tak jednak przykro ze się tak zmylyscie całkowicie stąd. Jakby nie było powodzenia z dwoma kreskami.

Nie martw się Ann, po prostu tyle nowych twarzy się pojawiło i tak dużo piszecie, ze ciężko się wbić i utrzymać jakiś wątek:) Ja sama czytając was do ostatniego posta nie wiem co chciałam napisać i do kogo:)

Mam pytanie! Która z Was jest tutaj długo na forum i dużo się wypowiada? Bo raczej głupio mi być samej administratorem grupy na fb. ;)

Ann my jestesmy na zaknietym juz od jakis trzech miesiacy. Ja juz pisalam kiedys teraz jest nawal nowych dziewczyn i ja nie potrafie sie tu odnalesc

ImageUploadedByForum BabyBoom1452079958.424329.jpg
dziewczyny zrobilam , nie wytrzymalam

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1452079958.424329.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1452079958.424329.jpg
    173,4 KB · Wyświetleń: 133
Nie martw się Ann, po prostu tyle nowych twarzy się pojawiło i tak dużo piszecie, ze ciężko się wbić i utrzymać jakiś wątek:) Ja sama czytając was do ostatniego posta nie wiem co chciałam napisać i do kogo:)
Ja też nie ogarniam tyłu postów. Niby jestem od niedawna. Jednak na początku byłam w stanie napisać w poście do każdej, a teraz to u mnie nie wykonalne. Postów przybywa tyle że musiałabym tylko siedzieć na telefonie. Syn mi nie pozwala, a potem zamiast wieczorem siedzieć z mężem czytam żeby przypadkiem nie ominąć czegoś ważnego.

Ann my jestesmy na zaknietym juz od jakis trzech miesiacy. Ja juz pisalam kiedys teraz jest nawal nowych dziewczyn i ja nie potrafie sie tu odnalesc
Rozumiem.

Zobacz załącznik 741358dziewczyny zrobilam , nie wytrzymalam
No i dobrze że się nie powstrzymalas. Dobre wieści wreszcie jakieś kreski :-D gratulacje :-D

reklama
Do góry