moj to by zabil za bigos, uwielbia goMy właśnie u babci Patryka w święta podjedlismy i sie nam zachciało :-)
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moj to by zabil za bigos, uwielbia goMy właśnie u babci Patryka w święta podjedlismy i sie nam zachciało :-)
Synio ma 10,5, a córcia 8. Wielkie już są .A ile Twoje robaczki maja już?
Ten tak samo :-)moj to by zabil za bigos, uwielbia go
Ale przecież ja zarezerwowalas, mogą rak nagle oddać komuś innemu?Synio ma 10,5, a córcia 8. Wielkie już są .
Synio nas dzisiaj na kręgle wyciąga. Córcia by chciała na łyżwy. Zobaczymy kto kogo przekona. A po południu jedziemy na kolędowanie. Nasi znajomi zapoczątkowali fajną inicjatywę i masa ludzi się do nich schodzi, więc w tym roku postanowiliśmy dołączyć.
I jeszcze zgryza mam, bo mamy w lutym imprezkę rodzinną i zarezerwowałam sobie jedną z salek w hotelu - pub. I wczoraj zadzwoniła pani, że mają większą grupę i chcą nam dać salę restauracyjną. Tyle że nie chcieliśmy takiej uroczystej balangi robić, a raczej swojską posiadówkę. I kompletnie mi to do koncepcji nie pasuje. Teraz mam zgryza.
Hejka!Hejo witam was
Sama nie wiem jak postąpić, bo z jednej strony nie mogą, a z drugiej ja z nimi współpracuję i nie chcę kotów drzeć. Choć już mi jakiś czas na nerwy działają i najchętniej bym znalazła coś innego. Tyle, że w tej cenie nie znajdę.Ale przecież ja zarezerwowalas, mogą rak nagle oddać komuś innemu?
tylko by zarli no nieTen tak samo :-)
czesc co tam?Hejo witam was