reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2015 - z Kafeterii.

reklama
W pierwszej ciąży wybraliśmy Wiktora i Gabrielę - urodził się Wiktorek. Gabriela utrzymywała się cały czas jakby się córka miała trafić, ale teraz mam wątpliwości. Alicja mi chodzi po głowie. Gabriel, Artur, Jan.

To tak jak chciałam dla drugiego synka wybrać Grześ po moim tacie ale brat męża tak nazwał swojego drugiego syna. Krzyś też mi chodzi po głowie - mój brat tak ma na imię.

Pewnie, że będziesz miała się kim pochwalić. To oczywiste! Ja mam na razie wybrane imię dla synka - Filip, dla córki jeszcze nie ;D

reklama
Kokardka - współczuję,niby to taki zwykły ból głowy a potrafi tak męczyć,że ciężko się funkcjonuje.Mnie też dzisiaj boli głowa bardzo :( Jeszcze te zawroty głowy i przy tym miałam straszne chwilowe mdłości.. ;/