reklama
Nadziejkaa1
Początkująca w BB
Ja też myślałam, że to takie łatwe, ale no niestety.
Jak wy się dzisiaj czujecie? Ja jestem strasznie ospała, jeszcze miałam ciężką noc, bo cały czas zgaga, nudności aż do teraz. Teraz ospała jestem cały dzień. Zauważyłam, że kreska mi się robi od pępka w dół. Czytałam wcześniej, że to się robi u kobiet w ciąży. Właśnie, niepokoi mnie taki praktycznie brak bólu piersi, ale z tego co widzę, to są większe. Co o tym myślicie?
Jak wy się dzisiaj czujecie? Ja jestem strasznie ospała, jeszcze miałam ciężką noc, bo cały czas zgaga, nudności aż do teraz. Teraz ospała jestem cały dzień. Zauważyłam, że kreska mi się robi od pępka w dół. Czytałam wcześniej, że to się robi u kobiet w ciąży. Właśnie, niepokoi mnie taki praktycznie brak bólu piersi, ale z tego co widzę, to są większe. Co o tym myślicie?
tysiaa93
Zaciekawiona BB
ja liczę od nowa... skoro poroniłam to starania zaczynam od nowa, nowy pierwszy cykl i nie wracam do tego co było. a tabelką chyba zajmie się Ola skoro Kate tu nie ma
tysiaa93
Zaciekawiona BB
nadziejka nie każdą kobietę w ciąży bolą piersi
No właśnie, mnie np. teraz nie bolą tak jak zawsze Ostatnio bolały mnie tak że nie mogłam nosić stanika(no ale trzeba ) a bez niego to też tragedia byłą, A teraz tylko delikatnie mnie pobolewają, dają znać że są - tak to nazywam
Nadziejkaa1
Początkująca w BB
Mnie też teraz trochę pobolewają.
Myślicie, że jak teraz zacznę brać kwas, to trochę za późno?
Myślicie, że jak teraz zacznę brać kwas, to trochę za późno?
tysiaa93
Zaciekawiona BB
ja nienawidzę nosić stanika jak siedzę w domu, to oczywiście bez niego. a jak już muszę go założyć to przeżywam męki "uwolnić cycki!"
reklama
tysiaa93
Zaciekawiona BB
ja biorę kwas foliowy cały czas bo tak trzeba